Hej mars! 😅

Jahaja, här hände det inte mycket 😂 livet rullar på och dagarna springer förbi. Vad har hänt sen sist? En hel del faktiskt. Vi har haft sjukstuga här hemma i omgångar. I januari fick vi alla influensa en efter en. Fy sjutton vad risiga vi var... Både jag och Albin hade hög feber i flera dagar, men som tur var inte samtidigt. Barnen fick också influensa, det var hemskt att se hur dåligt de mådde 😓 båda hade hög feber och åt eller drack nästan ingenting 😔 bara låg och halvsov mest hela dagarna. När vi väl var friska hade vi alla tappat vikt och var trötta. Sen åkte vi på två förkylningssvängar till. 
Så det har blivit mycket hemmadagar här. Nu är vi äntligen friska och har börjat äta upp oss igen. Jag har känt mig helt utmärglad på grund av viktnedgång och sömnbristen såklart, amningen gör ju också sitt för viktförlusten. Efter influensan vägde kag mindre än jag gjorde innan jag blev gravid med Lovis. Kände mig konstant hungrig och allmänt trött och utan energi. Nu äter vi bättre och ska bygga upp immunförsvaret igen 👍 

Lukas mage är fortfarande inte helt bra 😔 hans kolikskrik försvann efter akupunkturen men han har fortfarande krånglig mage, blir förstoppad och uppblåst, matvägrar emellanåt för att magen är proppfull. Stackars lilla bebis. När jag fick influensa sinade mjölken så då fick han mjölkfri ersättning ett par gånger, men ammade för det mesta. När jag blev frisk ökade mjölken men vi fortsatte med ett mål ersättning varje dag men magen blev bara sämre och sämre. Ändrade om till helamning och har gjort det i två veckor men magen är fortfarande inte i balans. De ska ju inte kunna blir förstoppade om de helammas? Dietisten på barnkliniken tyckte vi skulle testa att jag utesluter ägg i min kost men det har inte blivit nån skillnad. På måndag ska vi till läkaren igen och kolla upp magen. Vill så gärna att hans lilla mage ska få må bra! Trots allt är han ju ändå en charmig och glad liten bebis! 😍 

Idag har Albin och Lovis klippt sig. Jag och Lukas följde med till frissan. Det gick jättebra och nu är äntligen hennes lugg jämn 😂 imorn är det min tur att klippa av det slitna långa håret! 😆 ska bli himla skönt! 

Nu ska jag förbereda min frukost till imorn bitti, chiapudding med hackade valnötter och torkade aprikoser 👍☺️ och en macka som jag kan äta inatt samtidigt som Lukas äter. 

Ha det najs! 👊Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0