Sliten tjej :)

Har precis tagit en dusch efter en skön springtur i Hemlingby med pappa. Det blev 6 km igen och bättre tid än förra gången (!), riktigt skönt! Var helt slut när jag kom hem, käkade lite och tog en dusch.
Idag har jag hjälpt moster på hennes jobb. :) Jag ska vara lite vikarie åt henne i sommar då hon har semester och hennes ordinarie vikarie inte kan. Skojsigt! Har flera hudvårdsklasser inbokade under sommaren också så det blir en härlig kombination ett tag. :)

Igår var det mors dag. Jag och Albin åkte till hans föräldrar på förmiddagen och fikade med de. Vid lunch åkte jag till min mor med syrran, käkade lunch hos henne. Sen gick jag hem och vilade, eftersom vi la oss runt kl 4 i lördags natt :P Mot kvällen blev det grillning hos Jessica som fyllt 20! Stora tjejen! :P En trevlig kväll med middag, skratt, snack och spel :)
Kom hem vid 23 och då var det bara att kasta sig i sängen, upp tidigt idag för att möta moster på hennes jobb.

Den här veckan blir najs. Det är såna konstiga, röda dagar, så både Albin och jag kommer vara lediga samtidigt. Det blir toppen, känns som att vi gått om varann mycket senaste tiden igen. Lite quality-time, please! :)
Till helgen kommer Albins syster, Katarina, det ska bli kul att träffa henne igen, har hänt mycket för oss båda sen sist. :) Så kommer Axel med också, vi saknar honom mycket! Kanske blir en tur i vår grymma lekpark på innergården ;) Jag hoppas att vi åker och hälsar på de snart, vi har inte sett nya lyan än. :)

Nu blir det en lugn kväll för mig, diska lite, sen slappa och lägga mig i tid för att ta igen lite sömn. :)
Baj!


Axel i trygghet hos sin morbror <3

Lörday!

Igår eftermiddag när Albin kom hem fick Bysse en sockerärta av honom, och den ville ha äta. Efter det fick han bättre apitit och åt mera och blev piggare. Så skönt! Jag var rätt orolig igår... :/ Han var helt off. Nu är han som vanligt igen, pigg, alert och gosig. <3

Efter att jag jobbat idag blev det en sväng till valbo med syrrorna, pappa och Texas. :) Har städat lite och vart förbi pappa en sväng också. Snart blir det middag i vår nystädade lägenhet. Inviger lite nya ljus och ljuslyktor också, de kom med posten idag ;) Ikväll är det CL-final, blir skojsigt.

That's it! Ha en härlig lördag! :)

Just ja. Idag skulle opa/farfar fyllt 80 år. <3

Fredag!

Idag är det fredag, med regn och mulet ute. Mysigt. :) Har mycket att hinna med idag. Städa och greja, förbereda kvällens tacos så att vi kan käka middag direkt när jag kommer hem från studion, så vill jag hinna ut på en springtur innan lunch också. Får se hur det blir med det. :)
Har 2 klasser idag, känns toppen en regnig dag som denna. :)

Igår kväll var det strålande väder på Strömvallen, iallafall första delen. Det kom mycket folk och det gick åt mycket matchprogram. Albin och hans pappa satt på läktaren och kolla, så de hätmade VIP-kaffe hos oss i pausen. :) Hasse Berggren byttes in i andra halvlek och hela Strömvallen stod upp för att välkomna han in på sin sista match. Orlov som byttes ut mot honom bugade på väg av planen.
Matchen slutade 0-0 och det var lite trist med tanke på alla chanser och placeringen i tabellen just nu, det ser bra ut! :) Efter matchen tackade Hasse klacken till jubel och applåder, han kastade upp sin tröja i klacken också.
Just ja, Albins pappa hade en autograf i sitt matchprogram = vinst av Ockelbo ost! :) Det verkar som om Albin fick osten, hittade den i vårt kylskåp i morse. :)

Nu ska jag sätta fart och vakna till!
Ha en härlig fredag!

----------------------------------------------

Aaah, jag hann visst med mer än jag tänkt mig. Hackat tacos till ikväll, diskat, vikt tvätt och tagit en skön springtur i regnet. Mitt varv på ca 5 km känns lättare och lättare för varje gång, går till och med lite snabbare nu. :)
Så nu är jag laddad för en härlig dag, trots det gråa regnvädret. Däremot är jag lite oroad för vår kära kanin, Bysse är inte alls pigg idag... :/ Han har inte ätit nåt, varken grönsaker eller pellets, och han var inte alls intresserad av gnag-snackset som han brukar få ibland, de brukar han annars slita tag i innan man ens hinner sträcka fram de. Han ligger mest ner och reagerar inte på nåt. När man klappar han kurar han ihop sig ännu mer och blundar, ser ut som om han njuter men verkar mest vara hängig. <3
Hoppas han piggnat på sig när Albin kommer hem efter jobbet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.RSS 2.0