äntligen.

Idag känner jag mig piggare. Eller ja, snarare mindre förkyld. Lite snuvig och täppt men helt klart mycket bättre. Huvudvärken har äntligen börjat släppa men jag är stel i axlarna och skuldrorna efter att ha sovit halvsittandes med en bebis i famnen tre nätter. Vi har turats om att ha honom i famnen på nätterna. Han har varit så täppt och knappt kunnat sova när han legat ner. Inatt gick det bättre och han sov i sin säng som vi lutat upp huvudändan på med böcker under sängbenen. 
Nu sover båda barnen lite middag och vi har diskat, plockat lite och startat tvätten. Lovis verkade förkyld igår men idag är hon piggare igen. Hoppas på att vi alla är pigga och friska till veckan som kommer :)

Tittar lite på vinterstudion nu. Längtar till snön! Skulle vara otroligt skönt att åka lite skidor igen. Både längd och utför. Min gamla snowboard har jag kastat, den var riktigt sliten. Men saknar att åka. Drömmen vore om barnen och Albin också skulle gilla det, då vi kan åka på fjällsemester i framtiden :) Drömmer lite. 

Skönt med en oplanerad helg hemma med familjen. När Lovis vaknat och Lukas ätit igen ska vi ut i fina vädret och gå till lekparken en sväng. 😊 Det blir mörkt tidigt om dagarna, redan vid 15, så vi får hoppas det är lila fint ute när vi väl kommer ut. 

winter is coming

Nu snöar det här!
Inte för att jag kan njuta av det direkt. Både jag och Lukas är förkylda... Han är så täppt i nösab att han knappt kan ligga ner. Får sova i famnen eller i sele. Jag är snuvig och har ont i halsen. Igen!? Jag vart ju nyss frisk känns det som. 
Tack och lov mår Lovis bra. 

Vi misstänker även att Lukas är mjölkintolerant. Han har haft koliksymptom sen ca 3 veckor tillbaka. Skrikit i timmar varje kväll. Fram tills för en vecka sen då jag vart desperat och testade att ge honom mjölkfri ersättning. Han vart bättre på bara några dagar! Så nu äter jag mjölkfri kost och vi ger lite mjölkfri ersättning. Han tycler inte om ersättningen så mycket, den luktar verkligen urk! Så jag förstår honom. Men nu när jag ibte ätit nån mjölk alls på flera dagar så vågar jag amma igen och han verkar nöjd. Stackars lilla skrutt, inte kul med ont i magen 😩 

Igår var båda barnen på läkarkoll på bvc. 18 månaders koll för Lovis, hon fick vaccin. Drt tyckte hon inte var så kul men hon gjorde det bra :) idag har hon pekat på sitt plåster på låret och sett bekymrad ut :P 
Lukas växer massor! Nu har han precis passerat 5 kg och närmar sig syrrans kurva 😅

Nu hoppas jag att förkylningen släpper snart, så man orkar med vardagen igen. 
Ha det najs ute i snön!
en kvarts lugn och ro 😅

Vaknade tidigt igen med hungrig bebis kl 5.30. Somnade iofs om till 7 när klockan ringde. Men då var han hungrig igen. Albin serverade Lovis frukost innan han åkte till jobbet och sen försökte jag äta med en övertrött bebis i famnen som inte kunde somna. Lovis ville också vara i knät men nöjde sig med att leka med två bollar som hon letade fram i sitt rum. Klä på oss alla tre, göra oss iordning och sen packa ner lilla i vagnen och gå ut genom dörren. Gick till förskolan och lämnade stora och hon var nöjd och glad. Nu är jag hemma igen. Har hunnit diska undan och gjort mig en Nespresso. Sitter i soffan medans Lukas fortfarande sover (just nu iaf) men snart vill han äta och sen ska vi ner på stan och köpa hem sushi med min sushi-vän H 👍😀 

Jaa, förutom sushin så har väl alla morgnar denna vecka sett likadana ut 😅😂😴🙈😘 full fart och jag är förvånad över hur mkt man faktsikt hinner med när man är ensam med två små. Albik var hemma i måbdags för jag var så himla förkyld men det är bättre nu. 

Cirkus och lite kaos men det är ju som det ska vara. Underbara barn har vi och de ger tillbaka så mycket så varenda liten kaos-stund är som bortblåst när vi har roligt och mysigt ihop. ❤😍

 

RSS 2.0