23

23 år. Ojämnt tal, primtal, tråkigt tal... men det kommer nog bli ett roligt år :)

Fick fina presenter igår. 2 par pumps, kläder, strumpor, tejp till innebandyklubban, hörlurar, nagellack, en orkide, trisslotter, hö till Bysse, bland annat. :)
Hade släkten här på fika till eftermiddagen. Det var trevligt. Till slut var bara Texas och Milla kvar och busade :)
Pappa bilade hela dagen igår så de kom inte. Hoppas de kommit fram ordentligt nu.

På kvällen gick jag och Albin och handlade fryspizza och chips. Efter maten tog vi fram champagnen som vi fick av Albins mamma när vi flyttade in. Vi skålade för lägenheten, för bordet, för Bysse, för nya mattan och massa annat, så det blev många skålningar. :) Tog resten av bubblet till solsidan med lite chips.
Det blev en mysig kväll, Bysse gosade också med oss i soffan. :)

Nu ska jag ta lite kaffe innan jag gör mig klar. Ska på stan med mamma en sväng, sen leverera produkter och jobba. Ikväll blir det utbildning. :)

Ha en najs dag!

För det är ingen vanlig dag...

Födelsedag nummer 23 :) Känns ovant att vara 23 år helt plötsligt, men bra.

Igår fick jag en tidig present av pappa och Kim, pumpsen som jag pekat ut på Scoretts utförsäljning ;) Supernöjd! Gick in de lite igår medans vi väntade in mello.
Albin hade också med en tidig present igår, en ny vardagsrums-matta! Vi har kikat på den men inte velat unna oss, så köpte han den igår. :) Så nu städar vi för att kunna lägga ut den och flytta gamla mattan till köket, om den passar.
Vid tolvslaget inatt fick jag en till present av Albin, ett par nya hörlurar!! :D Koss, svarta och lila, verkar riktigt bra. Har behövt nya länge nu, sedan jag råka trampa sönder de gamla.

Det känns som att det här kommer bli en bra dag, trots omständigheterna. Pappa sa igår att det är ju tråkigt att opa/farfar skulle bli så sjukare precis nu, vid min födelsedag. Men jag höll inte med utan sa att det är ju tråkigt att det ens händer, när spelar ingen roll... :(

Oj, nu vill Albin dammsuga runt mig, ska fortsätta jag med.
Ha det najs!

fan...

...det är inte alls bra med opa nu. :( Pappa och Kim åker ner till Holland redan imorn bitti. Det låter som att det bara är dagar kvar...
Så jag ska gå över till pappa nu för att få min födelsedagspresent i förskott, men jag känner ingen glädje alls över det med tanke på anledningen till varför jag får den i förskott... :(

RSS 2.0