Det var den helgen!

Och det har vart en riktigt bra vecka. :) i fredag var det myskväll med min älskling. Båda var rätt slut efter träning. :)
På lördag morgon var jag på spinning innan vi gjorde oss klara för Albins kusins kalas. Där blev det bubbel, mat, vin och tårta. :) blev kvar hos svärförldrarna ett tag på kvällen också.
Igår tog vi det lugnt på förmiddagen, passade på att fixa lite. Sen kollade jag på fotboll hos pappa, derby Feyenoord - Ajax. Det gick inte så bra för Ajax.
Sen tog vi en tripp till affären innan det blev mellis. Sen drog i
Jag till Friskis och körde skivstång-spin. Märkte att 'så ska det låta' börjat gå på söndagar. Så det blev chips och ÖSK framför det. Myselipyseli. :)

Nu är det måndag. Är ledig idag, så är det unitmöte ikväll. :)
Ha en härlig måndag! :)

Träningsvärk ^2

Igår efter att jag och Malin käkat lunch var jag hemma och fixade ett tag. Tänkte gå till gymmet men kände mig helt opeppad. Släpade mig dit ändå, fortfarande opeppad. Värmde upp på löpbandet och mötte Jonas som är gyminstruktör. Han gjorde ett träningspass åt mig sill jag körde. Ah, det blev rätt hårt och jag var helt slutkörd efteråt, riktigt skönt. :)
Tog en dusch där innan jag skulle värda. Träningsvärken smög sig på redan under kvällen.

När jag kom hem hade Albin fixat middag, vi käkade och tig en öl i soffan framför 'på spåret'. :)
Två helt utslagna, nytränade tröttisar. :)

Kan ju säga att tränibgsvärken är snäppet värre idag... Riktigt skönt faktiskt. :)

Nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på animal planet. :) ska snart dra på mig träningskläderna och dra på spinning innan det blir 30-årsfest för Albins kusin. :)

Ha en najs lördag!

Naajs!

Ah, älskar verkligen den här låten! Jag har tjatat sönder den på min spotify och i mobilen sen ett par månader tillbaka, har den även som ringsignal ;) Tycker den är så himla skön! Jag blir alltid glad och sprudlande när jag hör den!

Vrid upp volymen och basen och börja skaka rumpa! :D
Videon är rätt fjantig men låten är grym! :)

RSS 2.0