Vecka 3 av 4 :)

Inne i semestervecka 3 av mina 4 veckor. :) Har inget särskilt planerat denna vecka förutom träning, träffa lite folk och förmodligen se GIF-matchen på olearys på söndag med barndomsvännerna. :)
Albin jobbar så jag har det väldigt lugnt hemma. Snacka om nödvändig återhämtning innan det blir full fart igen ;)

Ska träna med H i eftermiddag igen. Hon hade tydligen fått en rejäl träningsvärk sist. ;) ska bli skoj!
Perfekt gym-väder idag, det är alldeles grått ute men skönt i luften.

Förhoppningsvis hinner vi ut till Mio nån dag denna vecka. Vi var där för ett tag sedan och letade nytt soffbord. Vi hittade ett som vi föll för direkt. Men bakom bordet stod en fin soffa som passade så himla bra ihop med bordet, så förmodligen köper vi soffan också, haha. :P så kan det gå. Skönt att vi har liknande smak vad gäller inredning. Skulle våga erkänna att Albin till och med har ett bättre öga för sånt än vad jag har. Är varken intresserad eller kunnig, men han har bra öga och mycket idéer. :)

Nu ska jag semestra vidare och börja fila på en handlingslista inför ullaredas-trippen nästa helg. ;)

Ha det najs!

Solbränd

Ahh, igår blev det en heldag på Rullsand. Kanonväder och lagom kallt i vattnet. :) smörjde in mig ordentligt flera gånger men brände mig ändå lite här och där. Försökte sola bort ränderna från linnet sedan vi var på Leksand sommarland men de syns fortfarande.
Efter badet åkte vi till svärföräldrarna och käkade grillat och kollade gamla bilder. Albin var så himla söt när han var liten! :P

I förrgår hade jag en riktigt slapp dag. Åkte med svärmor hem till de medans Albin jobbade. Slappa i solstolen och lyssnade på sommarpratare och hoppade ner i lilla poolen med Axel och Katten när det blev för varmt. :) Börjar gilla det här med semester faktiskt. ;)

Idag blev det dåligt väder, blixt och regn. Så vi har hunnit med massor här hemma. Förutom städning och handling har vi monterat upp nya skoskåpet till hallen och fixat med garderoberna. Så skönt att få lite gjort också.
Nu blire myspys och hålla utkik efter fler blixtar. :)

Ha det najs!

Semester!! :D

Sådärja! För en gångs skull kan jag ta mig lite tid till att blogga igen. :) har haft semester i en vecka nu, men den veckan har jag jobbat lite extra på Friskis mån-fre och haft instruktioner. I helgen var vi hos Albins föräldrar på lördagen och på söndagen åkte vi till Leksand sommarland med hans mamma, syster och Axel :)
Vädret var kanon och vi hade superkul! Som vanligt på sommarland ;) testade på årets nyhet, segway! Har länge velat prova och tänker direkt på Fredde i Solsidan. Det var skoj att få testa trots att banan var rätt liten.

Den här veckan är jag iaf helt ledig. Har fixat lite hemma idag innan jag mötte upp H i gymmet och körde lite lyft. :)

Känns skönt men skumt att ha semester, det är första gången jag har "riktig" semester. :p
I helgen drar vi till Sthlm och hälsar på Katten och Axel.

Nu ska jag kolla vidare på em, damfotbollen har växt i mina ögon senaste åren. Förut var det sömnpiller men nu tycker jag att de är riktigt duktiga. Kul att se! Holland är ute redan så håller tummarna för Sverige nu. (Oj, den meningen lär jag nog inte säga många gånger till, haha)

Ha det najs! ;)

RSS 2.0