Dubbelpass!

Ojoj... det har varit en lång dag idag som gått mycket snabbt. :) Gick upp lika tidigt som vanligt, vid 6-halv 7. Sen började jag på PM kl 8. Även fast jag är van att gå upp samma tid som vanligt så kändes det jobbigt att börja jobba så tidigt, trivs väldigt bra med handels-tider faktiskt så man hinner vakna och göra sysslor på morgonen. :)
Slutade 12.30 på PM och då vare bara att käka lite lunch sen dra vidare till Siba för att jobba 14-19. :) Så nu är jag hemma, tog en sväng förbi Friskis och snacka lite skit. Väl hemma har jag packat upp min MK-order och fördelat ut produkterna och kvitton i påsar så jag kan leverera det. :) Effektiv dag måste jag säga!

Nu har jag tänt lite ljus, hoppat i min nya morgonrock som jag fick av älskis igår och ska slänga mig i soffan och njuta av tillvaron. :) Albin kommer hem snart efter hockeyn, får se om han kan hålla sig vaken, han började toktidigt imorse!

Ha det så najs! :)

För det är ingen vanlig dag...

För det är Lindas födelsedag! Hurra hurra hurra! :D

Käkar en tidig lunch nu innan jag drar till Siba, Albin är redan på sitt jobb. Så ikväll när jag kommer hem blir det lugnt och skönt med min älskade. :)
Ska köpa lite fika påväg till jobbet och bjuda mina kära kollegor på, hoppas de blir glada. :)

Ja, då ska denna härliga födelsedag rulla vidare! 24 år, känns fortfarande obekant att säga det men det är bara att vänja sig. Känns najs! :)

Ha det så bra!

Najsigt!

Igår efter att jag fikat lite morgonkaffe med Albin drog jag iväg till gympasalen på Polhem med några andra träningssugna individer. Där körde vi lite olika hinderbanor som den ena satt ihop. Alla körde varje gren på tid och sen räknade vi ut poängen. Det var riktigt tufft och skoj! :)

Väl hemma igen blev det en snabb dusch, lunch och fixa det sista innan gästerna kom. Först kom Albins föräldrar, sen ramlade pappa, Kim, syrrorna och Texas in. Trevligt värre! Vi fikade och umgicks. Jag ahe bakat 2 cheesecakes så hade vi lite annat fika.
Idag kom moster Helena på besök och mumsade cheesecake. Syrran var förbi en sväng också. :)

Så nu har jag fått massa fina presenter! Bland annat spinningskor (som jag redan hunnit inviga i förskott), kläder, pyjamas, one-piece, osis dust-it, presentkort på Stadium, termosmugg, knep- och knåp bok, och tulpaner. :) Supernajs!

Igår kväll var jag, Albin och syrran över till pappa. Köpte med oss pizza. Där seplade vi lite spel innan det var dags för mello. :)

Idag har jag vandrat omkring i min sköna lila-randiga one-piece medans vi tvättat. :) Känns skönt att bara hoppa i den. :P

Ah, just ja! Idag har jag även lämnat över lite gamla jeans till min kära lill-kusin Beckis. Det är märkesjeans som jag har haft ett tag men inte längre kommer i. Så går det när man får lite kvinnliga höfter för en gångs skull samt muskler ;) Så nu får vi se om hon kan anävnda mina kära jeans, de är användna ett bra tag men ser ännu fräscha ut. Där är skillnaden mellan att köpa märkesjeans och vanliga strecth-jeans, de håller mer än dubbelt så länge. :)
Det är dags för mig att köpa lite nya brallor tror jag :P

Nu ska jag diska och fixa lite. Imorn är det min födelsedag och den kommer tillbringas på Siba, underbart! :)

Ha det så najs!

RSS 2.0