iPhone 4S ! :)

Woho! Nu har jag uppdaterat mig till en iPhone 4 S, den släpptes i veckan. Egentligen följde jag bara med svärmor till Valbo för att hjälpa henne att skaffa en ny mobil. Så blev det så att jag också uppdaterade mig. :) Förlängde företagsabonnemanget och fick en ny mobil på det. :)
Så igår blev det Valbo och Oves med syrran och svärmor. På kvällen käkade jag och Albin middag hos hans föräldrar och kikade på tv. Det blev ett svettigt spinningpass för mig igår förmiddag, egentligen är det ett bas-pass men det var svettigare än många medel-pass, ledaren pushade verkligen och uppmanade oss att höja motståndet. Riktigt skönt och roligt var det! :) I fredags blev det ett medel-spinpass.

Fredagskvällen blev en myskväll hemma, bara jag och älskis. Vi gjorde tacopaj, riktigt mumsig! Sen mys och tv, lugnt och skönt. :)

Nu ska jag fixa klart min mobil, sen blire fix hemma och förbereda för veckan.
Ha det najs! :)

Denna väntan alltså...

Blev överlyckig i onsdags! De ringde från Siba och ville ha en andra intervju med mig! Den blev samma dag. Det kändes bra. Nu väntar jag på besked och hoppas jättemycket på att jag får det! Skulle vara så himla kul att jobba där! :)
Alla jag träffat där verkar också trevliga och proffsiga, det gör det ännu roligare.

Nu laddar jag för ett spinningpass. Sen blire städning och lite fix innan Albin kommer hem. Mysfredag it is! :)

I tisdags var jag på cirkelfys igen. Var ett bra tag sen sist, så träningsvärken hänger fortfarande i. :)

Bysse har blivit lite galen. När vi släpper ut honom i vardagsrummet springer han runt bordet några varv, sliter tag i min duntoffla och springer runt lite mer. Vilar lite, sen springer han runt igen. Just tofflorna verkar vara en favorit, vet inte om han tycker att de är iväge eller om de är kul att leka med. :P

Ha en härlig helg!

Ojsan hoppsan! :)

Så var det tisdag helt plötsligt. Dagarna har gått så himla fort.
Förra veckan hände lite olika skojiga saker. Har fortfarande inte hört nåt från Siba men det kommer nog snart. I onsdags var jag på HLR-utbildning på Friskis. Det var mycket lärorikt. Man får ju lära sig det i skolan också, men nu var det mycket enklare sätt och jag kände att jag vet hur jag ska agera om en situation skulle dyka upp. Vi fick också lära oss att hantera hjärtstartare.
I fredags kväll jobbade jag på Friskis igen, fick hoppa in lite extra. Direkt efter det åkte jag till Albins föräldrar, de andra var redan där. Vi firade hans pappa. God mat och trevlig kväll blev det. Roligt att träffa Katarina och Axel igen. :)
Vi sov kvar där och på lördagen hjälpte vi Björn att byta tilll vinterdäck.
På lördag kväll firade vi Emil, så det blev lite fest och skoj hos de. :)

Söndagen blev en riktig mysdag! Jag åkte till Hemliingy med syrran, Milla Texas, Katarina, Annika och Axel. Vi grillade korv vid ett vindskydd i skogen. Barnen lekte med varandra, roligt att de funkar tillsammans. :) De kramades och var så söta! :)

På eftermiddagen hälsade min morbror på mig och kaninen och på kvällen var det dags för Gefles sista match för säsongen. Det slutade 1-1 och det kändes som en bra avslutning på en härlig säsong. :)

Igår jobbade jag igen på Friskis. Skojsigt :) Sen på kvällen var det unitmöte med makeup-tema. Jag fick visa nya konsulter lite om foundations och boken och senare visa hur jag enkelt håller en makeup-rådgivning. :) Skojigt :)

Nu är det dags att möta denna dag. Ha det så bra!

RSS 2.0