Lite kaffe på det!

Sitter och dricker kaffe med min älskis. Mumsigt. Drömde en konstig döm inatt, att jag sprang runt Sätra, men hade inge springskor, så sprang i klackisar. Förutom det så var jag naken oxå... Hm, väldigt obehagligt.

Igår jobbade jag en hel del. Sen hem till Albin på kvällen. Käkade sen middag med de. Syrran hans och Axel är oxå på besök. :)

Nu är det dag 3 med Cellu-shape. Ska se om de kan göra underverk på mina "knip-celluliter". Med det menas att jag inte har några synliga celluliter, men om jag spänner skinkorna så syns det ojämn hud där. :) Haha. Känns spännande.

Snart ska jag fixa iordning mig, bara vakna till liv lite först, tack kaffet, du räddar min dag! Sen blire ögonbrynsjobb på Studion, lunch där, städa (min städvecka nu), jobba lite med min egen business sen utbildning ikväll. Det är nykonsult/flerstegsutbildning ikväll, det blir skoj! :)

Hittade ett till klokt citat igår, på The Secret´s fan page på Facebook:
"Never look down on anybody unless you´re helping him up..."

Ha det najs!

Extra cykeltur. :)

Har vart ner en sväng på stan på förmiddagen, satt in kontanter på banken bl. annat. Sen mötte jag upp Albin, som var klar för dagen på miroi. Han kom med en super-duper bra idé! Ville bjuda mig på lunch! :D Det blev Donken. Mirjams Emil satt där och käkade så vi gjorde honom sällskap.
Efter det åkte jag upp till Studion. När jag kom fram märkte jag att jag inte hade nycklarna med mig... Lotta var där, så jag kom ju in i de gemensamma utrymmena, men inte in på mitt rum. Typiskt. Men då var det bara att tänka rätt, bryt ihop eller bit ihop. Jag bet ihop skrattade lite åt situiationen och satt mig på cykeln igen för att cykla till Albin.
Nu fick jag lite kaffe här, så jag har energi att cykla tillbaka. Blev en timmes extra cykling idag, najs :) Har lagt in lite av Albins musik på min iPhone oxå, så jag kan lyssna på det när jag cyklar. :)

Nu ska jag dricka upp kaffet och cykla tillbaka till Studion.  :)

Lär lägga till några kloka ord:
"The thing is; shit happens. The secret is; smile and get over it!"

Baj!

Fokus!

FOCUS - Follow One Course Until Success

Tränar mig själv på att tänka positivt i alla lägen och hålla målet i fokus oavsett vad som händer runt om. Ibland har jag lätt för att ge upp. Albin är helt grym på att pusha mig och uppmuntra mig. Han ser direkt när jag börjar tappa fokus och tänker negativt. Han rycker upp mig snabbt, får mig att inse att jag inte tjänar nåt på att tänka negativt, utan istället hålla huvudet högt och tänka positivt. När jag är deppig, stressad eller negativ får han mig att skina som en solstråle igen. <3
Jag är så lycklig! :)

Nu sitter jag här och dricker kaffe, har duschat också, ska snart fixa mig. Albin kommer hem igen om 1½ timme, då blire lunch sen drar jag till Studion. :)
Jag har faktiskt ingen träningsvärk efter springturen i lördags. Gick snabbt 2 km för att värma upp lite, joggade sen 4 km. Skönt. Känns bra att komma igång i ett lugnt tempo. Får se om det blir i helgen igen. Skoj att ha sällskap ute i spåret, det tycker Annika med. :)

Nä, nu ska jag sätta lite fart. Ha en underbar dag! :)

RSS 2.0