Mot Gbg!

Fredag! Ska käka upp frullen nu sen packa iordning lite. Blir en sväng till köpis med syrran innan jag ska till tåget kl 15. 
Jag och tre till från Gymgruppen ska på kettlebells-utbildning! Ska bli himla skoj! :) 
Får se hur det går med mitt ömma, blåa ben bara. Fortfarande ont sen jag ramla på boxen i tisdags. :/ Men det ska nog gå bra. :) 
Får se vad Knyttet tycker om två dagar fulla med träning. Kanske älskar det, kanske tycker att det är bättre att sova? Vi får se. :) Jag har dragit ner på träningen sen jag blev gravid, men det är mest för att jag varit såå himla trött men nybörjare jag komma i fas igen. Fortfarande mindre träning än tidigare eftersom det blir mer jobb i december och längre dagar på jobbet. Kommer varar helt slut när jag väl är ledig. :P

Nu ska jag sätta lite fart. 
Ha det najs! :)

tisdag, tvätt och träningÄr ledig idag igen. Imorse tvättade vi innan Albin åkte till jobbet. Jag körde ett lunchpass på friskis, cirkelfys för en gångs skull :) Sällan jag går på pass nuförtise nuförtiden, brukar passa bättre att köra i gymmet eftersom jag jobbar långa dagar.
Körde på som vanligt men missade boxen i upphoppet på boxhoppen... ajajaj, slog i benet och svullnade upp på en gång. Körde vidare med ett pumpande ben.
I övrigt var det kul att träna cirkekfys men nu ligger jag hemma med en påse fryst broccoli på smalbenet.

ska strax ta en dusch och käka lunch. Blir mkt fisk nuförtiden, jag som typ aldrig äter fisk annars :P helt plötsligt älskar jag fisk, till och med lax! Vad gör du med mig, lilla Knyttet? :)
I eftermiddag ska jag till Ikea med svärmor :)

Ha det najs!

Kryssning och Knyttet

I helgen var vi på årliga kryssningen med arenapersonalen. Efter lite möte och grupparbete innan avfärd rullade vi mot Birka och startade kvällen med julbord. Kanske hur gott som helst, framförallt all dessert. :) 
Sen kollade vi karaoke, lyssnade på bandet, spelade i pokerautomater, lite drinkar och mycket dans hela natten. :) jag la mig lite tidigare än reste , 02.30 var jag helt slut. De andra kom vid kl 5. 
Efter frukosten gick vi upp till badet och bubblade och bastade en timme. Riktigt skönt för en stel kropp med träningsvärk :)
Var helt slut på eftermiddagen och kändes skönt att komma hem till Albin igen :)

Sen har vi då Knyttet! 
Det är vad vi kallar den lilla klumpen i min mage som börjar puta ut :) 
Vi väntar barn och som det ser ut nu beräknas Knyttet att komma i slutet av maj, 30 maj. 
Hehe det känns fortfarande så overkligt att skriva det, det är knappt så att man kan tro att det är sant! Vi är överlyckliga och längtar jättemycket! Livet kommer att få en helt annan mening. :)
Vi har redan planerat hur vi ska göra om här hemma och vad vi behöver köpa för något för att få det så optimalt som möjligt. Vi tänker bo kvar till en början iaf. 
Igår passerade vi en tredjedel i graviditeten. Vi är idag i vecka 14 (13+2). Jag mår bättre nu och är piggare. Har inte mått särskilt illa, bara vid ett par tillfällen. Däremot har jag sovit jättemycket både på nätterna och dagarna. Men sedan ungefär vecka 10 så har jag varit piggare. :) 
Har inte gått upp nåt i vikt än, vågen visar min vanliga vikt. Men magen börjar puta ut. :) Albin tycker att det syns på magen och han ser så lycklig ut när han sneglar på min mage :)

Nu ska jag ta mig en liten kopp kaffe. Tycker inte alls att det är lika gott längre och dricker knappt en kopp kaffe om dagen. Så kan det vara när det är en annan som styr mig. Bara att lyda kroppen och Knyttet. :) 

Ha det najs! 

RSS 2.0