Tgif!

Varje dag känns som en fredag nuförtiden :) 
Idag är det min andra lediga dag och jag känner mig pigg och alert! :) har precis käkat mellis, en äggmacka, så jag orkarmed ett skivstångspass på Friskis. Det är strålande väder ute så det blir en promenad ner på stan. Sen när Albin kommer hem ska vi handla, städa och mata ormarna innan det blir filmkväll. :) 

Igår var jag till köpis med Haley. Jag hade ont i ljumskarna och fötterna sedan de fem jobbdagarna i rad men det kändes skönt att komma ut en sväng. Hittade lite kläder till mig själv och kollade även på lite bebisgrejer. :) 
Igår kväll var det möte på Friskis med Gymgruppen. Serveringen fram emot hösten och förändringarna som förhoppningsvis sker i gymmet då ;) 

Nu ska jag göra mig klar och röra på mig :) bebis är lite galen i magen och rullar runt massa, så det blir nog bra med en promenad, då brukar den ligga still och sova. :)
Ha det najs! 

Sista "riktiga" arbetsdagen

Idag har jag arbetat min sista hela långa dag. Kommer att jobba fyra timmar på lördag men sen är jag ledig fram till påskhelgen. Tog på mig jobb i påsk och första helgen i maj, får se hur det går. :) 
Det kändes riktigt skumt arr jobba idag och veta att jag ska vara hemma snart. Kan inte riktigt fatta att vardagen ska förändras så. Det ska bli skönt att vila och förbereda allt i lugn och ro samtidigt som jag kommer att sakna jobbet och rutinerna. 
Fick en avskedspresent av mina gulliga kollegor, Peter och Malin, kläder till bebisen från Newbie. Kappahls bebiskläder är så söta och i naturnära färger. :) Imorn bitti ska jag till tandläkaren sen blir det en sväng till köpis med Haley. :) 

Nu ska jag slappa och vila mina trötta fötter. Ha det najs! 

vecka 18 vs vecka 30 :)

Lite har hänt sedan strax efter jul. Då var vi i vecka 18, nu i vecka 30. :)Har jobbat två heldagar i rad nu och det känns i ljumskarna, höfterna och ryggen. men nu är det bara 6 arbetsdagar kvar, plus 2 helger i april/maj.
Idagr jag ledig och tar det lite lugnt. Aöbin jobbar och jag tänkte foxa lite här hemma. tar nog en liten promenad i det fina vädret så jag får lite frisk luft och får röra igång kroppen lite, känner mig stel efter att jag jobbat.

Kom på att det är fredag idag, har liksom ingen koll på dagarna. Så ikväll blir det myspys och film med Albin :)
Imorn efter jobbet ska jag träffa Lina! :)

Ha en trevlig helg! :)
RSS 2.0