Ledig lördag och söndag

Välbehövligt! Veckan kändes lång, kändes som om en förkylning var påväg ett tag men nu äre en borta. Sov ca 10 timmar natten till lördag, Albin väckte mig för att säga att det var dags att dricka upp kaffet innan bryggaren skulle stängas av automatiskt. :)
Men sen blev det full fart. Följde med pappa till Siba på min lediga dag så han kunde köpa ny tv. Sen mötte vi upp svärmor istället och tog en sväng till Owes och lite annat. Kollade hockeyn hos svärföräldrarna och hängde där ett tag. 

Idag har jag träffat Malin, vi käkade lunch och vandrade runt lite i boulongern. När jag kom hem var fixade jag iordning platsen för diskmaskinen. När jag väntade in Albin däckade jag i soffan. Fattar inte att jag helt plötsligt kunde bli såååå himla trött! 
Vaknade av att han kom hem en timme senare. 

Nu ska jag ta mig en liten slurk kaffe och ladda för fortsättningen på Game of Thrones. ;) 

Ha det najs! 

Oh yeah!

Livet leker! :) gick upp före 7 idag och tvättade. Vi hann med kaffe och frulle mellan maskinerna och när tvätten var klar var det fortfarande bara förmiddag. Har hunnit med att städa och vika all tvätt innan det var dags för lunch. Kan knappt minnas när jag var så O-lat på en ledig dag ;) 
Åkte till köpis med pappa och syrran för att kolla efter bänkdiskmaskin hos våra konkurrenter. Vi har inte vitvaror längre så vad ska man göra? :P hittade en bra och prisvärd från Bosch som rymmer lite större tallrikar :) 

Nu till helgens problem... Igår kollade vi klart på säsong 2 av Game of Thrones, så vad ska vi nu mysa med på kvällarna? :O kanske kan Albin fixa säsong 3 hos sin kompis ikväll, så vi överlever ett tag :)

Det har hänt så mycket bra de senaste dagarna så jag svävar lite på moln, framtiden ser ljus. :) Förändringar på både jobb och här hemma. Haha kan man längta såhär mycket efter en diskmaskin? :P den kommer verkligen förändra min vardag. ;) 

Ha det najs! 

Äntligen är det dags!

Vi har tagit vårt förnuft till fånga och har börjat kolla efter en bänkdiskmaskin! Pallar inte att lägga tid på disk längre, framförallt inte när jag kommer jobba i kassan och bara kör heldagar öppning-stängning. Nästa helg ska vi kolla ut en eller kanske köpa en på nätet. :) 

Igår och idag är jag ledig. Körde två instruktioner igår innan jag kollade hockey med Albin och svärfar. Idag blir det också två instruktioner och egen träning. Sen städa lite, handla, fixa mumsig middag och sen fredagsmys! Jobbar imorn igen. 

Nu ska jag suga i mig mitt kaffe och komma igång. Ha en trevlig helg! :)


RSS 2.0