Ultraljud!

I fredags var vi äntligen iväg på ultraljud! Man är ju lite spänd innan man vet att allt ser bra ut. Hade svårt att sova natten innan. 
Lovis var på farmors jobb under tiden. 
Tack och lov såg allt bra ut! Så fort vi fick se det lilla livet på skärmen så slappnade vi båda av. Allt var på sin plats och mini rörde sig väldigt mycket där inne. Datumet blev ändrat till 18/10 ist för 22/10. 😀 så idag går vi in i vecka 20. 

Hela fredagen svävade jag på moln och vi båda kände en härlig lättnad efteråt. Vi längtar efter dig lilla mini! ❤️Kalas för Lovis!

I fredags fyllde Lovis ett år! Älskade lilla busfrö, det här året har gått så himla fort. Hon fick paket av oss på fredag morgon, en pumpkin-lampa till sitt fönster. Som hon älskade ugglorna! 
På eftermiddagen når hon var hos Mirjam och Enmil fick hon ett till paket, en jättesnygg adidas-mjukisdress i rosa och grått. :) 
På lördagen hade vi kalas för henne i en kvarterslokal vid Albins föräldrar. Vi förberedde redan på fredag kväll med att blåsa och knyta ballonger till ballongvalvet. Tur jag fick hjälp av Apbin och hans mamma annars hade kag nog inte pallat det :P 
På lördag morgon satte vi fart och dukade och pyntade. Hämtade tårtor som vi beställt på Bodins, en vanlig princess och en med hallon- och chokladmousse. Tårtorna var pyntade med Babblarna bobbo och diddi. ☺️
På eftermiddagen var det kalas och nästan hela släkten var på plats, förutom de som låg hemma sjuka i vattkoppor eller magsjuka. 
Kalaset blev toppen och Lovis var så glad att träffa alla. Hon fick massa fina och bra presenter! 

Bildbomb kommer! Har alla bilder i mobilen, både våra egna och från andra. 
RSS 2.0