Färgar mitt gråa hår. :)

Nu är det dags för färgning igen. Djup kastanj heter färgen och det är en klar favorit.
Har varit en sväng på gymet idag, benen fick sig en omgång. Skulle egentligen testat på cirkelfys ikväll, men det blir inte så, Albin är hemma ikväll och borta imorn och på torsdag kväll så jag vill passa på att vara med honom ikväll. :) Får se om det finns plats på cirkelfys som är imorn istället.

Igår kväll var jag på unitmötet, vi fick se bilder och höra om seminariet, det verkade ha varit helt otroligt grymt! De överträffar alltid sig själva. :) En överraskning för mig blev att jag tydligen blivit framröstad som en av årets Miss Go-give! :O Snacka om chock! Jag förstod att Lola skulle bli det, jag röstade också på henne :) Så visade det sig att vi fått lika många röster och det avslöjade Lotta igår! :D Jag blev så himla glad! Hon läste upp alla nomineringar som vi fått och det kändes helt sjukt att höra. Tack alla underbara! :)

När jag kom hem därifrån skruvade jag och Albin klart byrån som Bysse står på. Den passa väldigt bra in i vardagsrummet och Bysse verkar trivas. :)

Nu är det dags att ladda för att tvätta ur färgen. :)
Ha det najs!

Måndag! :)

Då är det måndag igen. :) Idag börjar höstschemat på Friskis&Svettis och det är fullsmockat med massa roliga pass! Har planerat lite hur min vecka ska bli, så jag får med allt. Ska testa på 2 nya pass denna vecka, ett styrkepass och ett dansigare, och så step förstås som jag testat tidigare men återupptar nu. :) Det kommer bli toppen! Tur att det blir vila för kroppen både lördag och söndag när vi ska iväg till Albins moster.

Veckan som varit såg ut såhär i träningsväg:

Måndag: 1 timmes powerwalk
Tisdag: Gym - rygg, biceps och mage
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila (Tänkte köra cross-medel i Boulongern men det regnade)
Fredag: Gym - Ben, mage
Lördag: Gym - Axlar, bröst, triceps
Söndag: Vila

Nu ska jag klä på mig och käka nåt innan jag drar ner till F&S för min första dag som riktig värd :) Igår efter GIF-matchen var jag där och värdade igen för att känna mig säkrare idag. Just ja, matchen! Ahh, det var såååå skönt att se lite mål igen!! Dahlberg, äntligen! :D Sen var det ju rätt oväntat att Bernardsson skulle göra mål :O Skönt, men oväntat :P Trist att det slutade 2-2, det kändes inte så rättvist. Men det går åt rätt håll nu iallafall! :)

Ikväll är det unitmöte och då ska jag berätta om min makeupportfolio jag gjorde i december. :) Det ska bli roligt! Nu när vi fått flera nya ögonskuggor och 3 nya rouge funderar jag på att göra en till makeupportfolio, så jag får lära mig hur de nya skuggorna passar ihop och hur de blir på olika kvinnor. :)

Ha en härlig måndag!

Stackars kropp...

Oj oj, har ont i benen från träningen i förrgår och ont i överkroppen från träningen igår. Skönt men samtidigt smärtsamt :P

Igår morse gick jag en promenad ner till gymet. Albin sov fortfarande. Jag körde ett pass med axlar, bröst, triceps och nacke. Det gick bra och kändes skönt. På vägen hem köpte jag med lite proviva och ostfrallor, gjorde iordning en god smoothie åt Albin när jag kom hem, så käkade jag lite förstärkt frulle samtidigt. Mixade proviva med lite havremjölk och frysta bär.

Sen cyklade vi till hans föräldrar för att låna bilen, hämtade upp syrran och käkade lunch på Donken innan vi åkte vidare till IKEA. Vi köpte en stor byrå, taklampa till vardagsrummet, salladsslunga, galgar och lite annat nödvändigt. Hann med en vända inne på Köpis också.

På kvällen åkte jag och Albin tillbaka med bilen. Det blev grillning till middag, mycket trevligt och gott. :) Sen kikade på Shrek - Forever after, på tv. Det är den senaste Shrek-filmen, den sista antar jag. Vi har den på DVD hemma men har bara sett den en gång. Riktigt bra, som alla de andra Shrek-filmerna :P

Idag är det dags för Gefle - Häcken! Nu kör vi! Jag hoppas många är på plats för att stötta laget i svackan som de hamnat i. GIF kommer även stödja BRIS idag, för varje åskådare som är där skänker de pengar till BRIS, så kan alla som vill hjälpa till att skänka i bössor som finns på plats idag. :)

Nu ska jag sätta lite fart och ta tag i denna härliga dag. Kroppen protesterar men det kanske blir bättre med en powerwalk så den blir lite mjukare. :)
Ha det najs!
RSS 2.0