Första advent.

Igår var det första advent. :)
Morgonen började med en cykeltur i spöregnet. Skulle spela innebandymatch med syrran, det fattades folk i deras lag. När vi kom fram visade det sig att det andra laget inte kunde spela. Så då var det bara att cykla hem i regnet igen. :)
Vid 11 cyklade jag till Friskis för adventsfika och träning med andra värdar. :) det var trevligt.
Efter det värdade jag på Friskis innan jag drog vidare på öppet hus och adventsfika med moster på aktiv livsstilscenter.

Kom hem vid 21 och då blev det adventsmys med Albin. Två tröttisar med lite glögg och pepparkakor. :)

Strax ska jag ner på stan och hämta min cykel och cykla upp mot studion för att möta Albin. Vi ska käka lunch innan han ska få massage av Göran. :) det var en av hans födelsedagspresenter från mig.
Sen ikväll är det unitmöte igen. :)

Nu är det dags att sätta lite fart. :)
Ha det najs!

Dags för jul i stugan. :)

Igår kväll blev det en myskväll med min älskling. Vi gjorde egen hamburgertallrik till middag med klyftpotatis till. :)
Sen vare premiär för På spåret och efter det Skavlan. Spontant blev det sen film A och E, mycket trevligt! :)

Imorse gick vi upp kl 8 för att inte sova bort förmiddagen. Efter frullen var det Disneydags och sen drog jag iväg till Friskis för att köra mitt favvo-spinningpass! :)
Väl hemma igen tog jag en dusch innan jag och Albin mötte upp syrran. Lunch på donken sen startade dagens shoppingvända. Nu har vi inhandlat ljusstakar till fönstrena, stjärnor och kulor som hänger i fönstret. :) Hittade en julklapp också.

Snart drar vi iväg och kollar på hockey hos Albins föräldrar. Skön lördag med andra ord! :)

Just ja, igår fick jag ett samtal igen, hon ringde tidigare i veckan också för en enkel telefonintervju, och igår berättade hon att jag gått vidare till nästa intervju som är på tisdag. :)

Ha en fortsatt trevlig helg! :)

Haha!

Hehe, ojsan, förra inlägget gjorde jag via mobilen och eftersom det inte uppdaterades så klickade jag massa gånger och det blev visst lite tokigt. :) Så kan det gå! Nu är det fredag! Har fixat och grejat lite på förmiddagen. Tänkte hinna städa kaninburen också innan jag möter upp Albin för lite handling. Sen blir det träning för mig, skivstång-intervall. Väntar ett intressant telefonsamtal också ;) Trevlig helg alla glada! :)
RSS 2.0