Vintertid

Klockan är omställd till "rätt" tid och jag tycker att det känns i kroppen, känner mig piggare :) 
Har vart ledig 4 dagar av 5 i rad nu, diggar mitt nya schema. ;) i helgen var det fest för Emil som fyllde 25. Det var trevligt och både syrran och Emils farmor hade bakat massa gott. Men lego-tårtan var nog snyggast ;) Vi åkte hem rätt tidigt på kvällen, vid halv tio redan. Jag var helt slut fast jag hann vila lite på dagen. 

I söndags spelade god oavgjort borta mot Dif, men det redan klart innan matchen att de blir kvar i allsvenskan även nästa år! Det känns bra att sista matchen nu på söndag inte blir avgörande :) 

Har nyss hoppat ur duschen, körde ett Tmi-pass på Friskis, totalövningar igen. Känns skönt att röra på sig efter alla lata dagar. :) Nu äre dags för lite middag. Imorn väntar ännu en ledig dag, då jobbar Albin så jag får se vad jag hittar på för skoj. Risken är att jag går och Notar inte för den närmaste tiden men jag vet ju att det inte hjälper... Allt kommer att gå bra, och blir det inte bra så tar vi det då :) 

Ha det najs! 

Nordic Showdown!

Igår åkte vi i Gymgruppen till Sthlm för att kolla på crossfit tävling med tävlande från hela Europa. Förra året var det bara Norden som var med så nu var det tuffare konkurrens. Grymt coolt att se alla kötta järnet, man kunde nästan känna deras mjölksyra och kramp :P 

Självklart tog jag inga bilder... Pucko. Bara nåt filmklipp som jag la upp på instagram. Men oj så mycket härliga muskler vi fick se ;) 

Idag har jag vart ledig. Tog en sovmorgon och det kändes verkligen behövligt :P var på stan med syrran en sväng innan jag hade två gyminstruktioner. Snart ska jag och Albin käka på Bakfickan med hans polare, de har hållet på och flyttat åt honom hela eftermiddagen så jag hänger på de och käkar :)
Sen är det bara att ladda om för jobb igen ;) 

I lördags fick vi se Gefle ta tre viktiga poäng mot Syrianska. Iskallt var det men det var värt det. Inte så bra match men skönt ändå :) 

Nuså, dags att dra. :) 
Fredag!

Fredagen är här och ikväll när jag slutat blir det tre dagars helg för mig :)
Känner mig fortfarande trött om dagarna men det är lite bättre. Kanske har vant mig. Mitt sega tempo är däremot ovant. 

Ikväll blir det äntligen middag och myskväll med min älskling. Vi har gått om varandra hela veckan. Imorn är det GIF match igen, näst sista hemmamatchen för säsongen. 

Nä, nu lär jag dricka upp kaffet och göra mig klar för jobb. Ha en skön helg! :)
RSS 2.0