90 kg i marklyft!! :D

Oh yeah!
I veckan provade jag att maxa i marklyft. Fick hjälp av H som gav mig tips och pepp. Började på 85 och det kändes som om stången satt fast i marken! Men sen så rubbade den sig och helt plötsligt stod jag upprätt med stången! Wihoo pers igen!
Testade på 87,5 kg. Samma sak igen, trodde verkligen inte att det skulle gå, men vips! Persade igen. :)
Sen testade jag med 90 kg. Kändes omöjligt! Reste mig upp för att ladda om. Omöjligt igen. Men sen så!! 90 kg!! :D
Kändes helt underbart! ;)
90 kg är 150% av ni egen kroppsvikt. :)

Dagen efter blev det ett tabata-pass med andra H för att mjuka upp kroppen lite och träna konditionen. Den tränibgsvärken sitter fortfarande i sen i torsdags. :O

Tabata this:
- rodd * 8 set
- airsquats * 8 set (knäböj utan vikt)
- pull-ups * 8 set
- armhävningar * 8 set
- sit-ups * 8 set
Varje set är 20 sekunders arbete, 10 sekunders vila. Man ska hinna med så många repetitioner som möjligt, högt tempo alltså! Och det lägsta antalet repetitioner = poängen i grenen.
Riktigt kul och jobbigt. :)

Har jobbat alla dagar utom tisdag och idag denna vecka. iPhone 5 har släppts och det är ett hyfsat intresse för den. ;) vill ha!!
I veckan har även en kund skrivit in till huvudkontoret för att hon var så nöjd med servicen hon fick av mig på jobbet. Kanske hur gulligt som helst! :) bilden finns längre ner.

Har köpt 3 nya par skor denna vecka. Ett par sneakers, ett par nya Nike pegasus (springskor) och ett par nya jobb-skor. :) det var medlemskväll på intersport i torsdags så då blev det även en ny vinterjacka och nya tränings-tights. :)
Texas var också med då, jag och syrran var barnvakt åt han. :)

Idag blev det ett pass med Albin i gymmet. maxfemmor i marklyft och därefter bänkpress och stående rodd. Helt slut i kroppen, på ett skönt sätt. ;) Ska strax hoppa in i duschen och sen röra mig mot Strömvallen! :)

Imorn är det Albins födelsedag. ;)

Ha det så najs!

Tokiga djur. :)

I torsdags kväll kom syrrans katt till oss. De var borta i helgen så vi passade honom. Det var mysigt. :)
Bysse och Väs var nyfikna på varandra ända från början. De smög på varandra och blev rädda för varandra. Ibland nosades de lite men sen blev en rädd och skyndade åt andra hållet. :)
Väs var in i Bysses bur några gånger också. :P

På morgnarna väckte han oss genom att spinna högt och tramps runt på oss samtidigt som han tryckte sin blöta nos mot våra ansikten. :)

Han var nyfiken på ormarna också och tittade fascinerat på de från golvet och bänken.

För övrigt har jag jobbat i lördags och efter det blev det mat, fika och hockey hos svärisarna. :) tränade med M innan jobbet, skoj att träna med na igen, var ett tag sen sist.
I går var jag Och Albin till gymmet på förmiddagen och körde tunga marklyft igen. Så idag har jag rejäl träningsvärk i rygg, skuldror, rumpa och benen. :P
Sen var det Gefle - Mjällby på strömvallen. Så himla skönt med 3 poäng!! :D det var en riktigt bra match faktiskt med flera fina chanser. :)

Imorn är jag ledig så då blir det två gyminstruktioner och sen träning. :) ska ta en sväng på stan med syrran och kolla lite. Behöver en ny vinterjacka. :)

Ha det najs!

Ormmatning

Just ja, vi matade ormarna häromdagen. Det är så smidigt att hantera de och mata de nu när vi har det nya terrariet. :)
Jag hann gosa lite med Pelle då också, hon är den keliga av de. :)

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna. :)

RSS 2.0