Ledig på riktigt idag

Japp, idag är jag helt ledig och njuter av dagen. :) Hade sovmorgon, vaknade till att kaffebryggaren bryggde kaffe, tack älskling :)
Har jobbat hela helgen fram till idag. Ändå hann jag med massa skoj i helgen. Albin var borta hela helgen på storspel och jag fick sova ensam :( Lite läskigt men det gick bra. Jag visste att han hade tokroligt så det hjälpte en del. :) Hade mysiga kvällar hemma ensam, tog det lugnt och fixade lite. På lördagen var det ESC, såg det hos R och drack lite vin :P skitskoj var det, men det var mindre roligt dagen efter att vara bakis på jobbet... men det gick det med. :)
Underbart härligt att Loreen vann!! Och med en stor marginal! Jag var såå himla glad! :D Grymt jobbat, hon är så värd det! :)

Igår var jag ut och sprang en sväng på förmiddagen. Det kändes riktigt skönt. Idag är det dags för gymmet igen. :)
Just ja, förra veckan skrev jag andra provet för gyminstruktörer, fick veta dagen efter att jag klarat det! :D


Skönaste låtarna just nu, bland många andra :

Ha det najs!

Träningsvärk! :)

Oj, det var ett tag sen jag var här märker jag. :) helgen har bestått av jobb, kollat massa hockey och fotboll, grillat hos svärföräldrarna, busat med Axel och haft mysigt med Albin. :)

Igår förmiddag tog jag och Albin en joggingtur på typ 6 km. Det kändes riktigt skönt! Kul att han ville hänga på. :)
Efter jobbet körde jag ett pass i gymmet vilket innebär massa träningsvärk idag. Skönt värre. ;)

Idag är jag ledig, ska snart iväg på ett spinningpass och sen skriva tentan för gyminstruktörer. :) hade två test-instruktioner i lördags, det var superskoj och de var nöjda. :)

Ikväll är det dags för vinst för Gefle! Det är torka nu men ikväll smäller det!
Vi ses på strömvallen! :)

Baaaakis...

Igår kväll var det som sagt funkisfest. :) mat och mingel blev det först, sen fest med dans och skoj! Var kvar till de sista sen mötte jag upp R och hans kompis på allstar. Där blev det öl och häng till de stängde. Kom hem halv 3 efter en härlig och skojig kväll! Kanoners blev det!

Men att jag aldrig lär mig, det är inte bra att dricka mycket rödvin. Eller jo, det är najs och gott men dagen efter är det inte kul!

Gick upp kl 8 och gjorde mig klar för jobb. Sliten som få! Köpte frulle (panpizza, cola och vaniljmunk) på Coop innan jobbet. Det gick bra att jobba men jag var lagomt slow. :P

Nu är vi hos Albins päron. Har kollat på Dif-GIF, blev oavgjort så vi fick med oss en poäng iaf därifrån. :)
Snart börjar hockeyn så det är dags att dra sig till soffan igen. :)

Ha det najs!

RSS 2.0