Kan det bli 2014 snart eller!? :)

Gaaaah som jag längtar till nästa år! 
Nu är det bara en jobbdag kvar men vi stänger tidigt idag, sen åker vi till Albins föräldrar och firar nyår med de. Ska bli skönt att vara ledig två dagar. Måtte bara morgondagen gå fort så det blir torsdag snart! :D 

Taggar upp med frulle nu, gårdagen var en riktig kaos-dag på jobbet. En klämdag och ci hade för lite personal för den kundströmningen som var där. Hela Köpis var fullt och det var bilar överallt. Men nu så, nya tag :)

Ha ett gott nytt år! :)

Ledig mitt i mellandagsrean!

Åh sååå skönt att få vara ledig idag! Två kaotiska dagar på jobbet med slagsmål mellan kunder, kosläpp vid öppning, tokmycket folk och allmänt kaos. Visst, det är kul med fart och tempo men man blir bra trött i skallen efteråt. 
Idag är jag iaf ledig och har haft sovmorgon till kl 8 :) Albin bar också sovmorgon så det känns najs. Ska iväg med pappa en sväng och byta en av hans julklappar som var för liten. Sen ska jag till syrran och hjälpa till att förbereda för ännu en julafton med släkten på mammas sida. Får se hur det går... Ska bli kul att träffa kussarna iaf. :)

Sen är det jobb resten av året som gäller, till och med på nyårsafton. Då stänger vi tidigt. Sen blir det nyårsfirande, men vi har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska vara. Får se hur det blir. :) oavsett så är det sista nyåret som två, nästa år är vi tre! <3 
Längtar som en galning till ultraljudet! Nu är det bara 6 dagar kvar och jag tror att de kommer att gå fort eftersom jag jobbar. Hoppas på det iaf. :) 

Nu ska jag ta mig en dusch och vakna till :) förkylningen har tagit om så det känns bra med en ledig dag så jag hinner piggna på mig till imorn. Ska vara på lagret imorn, det kommer extra varor på en lördag tydligen. skönt att skrota runt där och fixa fram varorna med min täppta näsa, slippa köerna ett tag. :) 

Ha det najs! 


45%! Det går undan! Snart halvvägs <3 


.
RSS 2.0