Väntar...

... på att Albin ska komma tillbaka. Han är på arbetsförmedlingen nu. Har förberett kaffe, är väldigt kaffesugen just nu... Glömde mitt smink på Studion, så kan inte underhålla mig med det heller. Men det positiva är ju att jag kan leka med mer färger när jag kommer dit istället :)

Åh, just ja, Albin och hans pappa har lagat min cykel! :D De köpte en ny kedja och lagade den igår, utan att jag visste om det :) Helt underbart, ska bli så skönt att slippa fixa kedjan flera gånger när man cyklar, den hoppar av typ hela tiden. Men inte nu nå mer :) Weehoo! :D

Ska åka till Studion igen efter lunch, blir fullt schema idag, har mkt att fixa :) Jag är ju en sån som "tycker om" att ha kniven mot strupen... haha, det är inte alltid så bra, men det positiva är ju att jag jobbar som bäst när jag verkligen måste.

Imorn fyller älskling år :) Ska äta lite tårta då, jag tänkte nog baka scones på morgonen oxå :) Sen på fredag ska vi ut och käka, med hans familj :)

Nä, nu är jag riktigt kaffesugen... hoppas han kommer snart, det skulle sluta vid 10. Han har kanske fått kaffe där oxå, så han är kanske inte lika sugen? Aja, märker snart :)

Ha en bra dag, Daggis!

Gaaah!

Jag hatar att bli väckt! De började greja, lät typ som att de borrade och skrapade i hjärnan... fast det var ju hos grannen, men det lät verkligen förjävligt! Så var det en halvtimme innan klockan ringde, hade ställt larmet på 8... usch usch... inte kul alls!

Men nu är jag pigg och glad. Albin åkte hem för nån timme sen och jag har precis duschat, ska nu fixa mig själv och lite lunch :) Ska försöka fixa Albins present idag oxå, han fyller på torsdag :)

Nä, nu börjar jag verkligen bli hungrig, dags att sätta lite fart. :)

Himma!

...som man säger i Skåne. Det betyder "hemma" :)
Efter utbildningen så skjutsade Kicki hem mig, hon bor på Öster, så det var typ på vägen :) Det var najs. Satt kvar i bilen på min parkering ett tag, snacka lite om allt möjligt, härlligt att få babbla av sig lite ibland :) Men vi råkade stå i vägen för Emma och Mattias garage, så flyttade fram bilen så de kunde komma in.
Sen kom Albin, så då gick jag och han in och värmde baguetter och gjorde iordning vitlökssmör med örter. Det var mumsigt! :)

Wehoo, såg nu att nästa säsong på Desperate Housewives börjar nästa vecka :) Det blir najs! Albin tycker oxå om det, så det blir nog trevligt att börja följa igen. Kollar ju knappt på tv nåt nuförtiden, bara filmer på helgerna, typ :) Det känns riktigt bra faktiskt, känns inte som att man missar nåt direkt, snarare att man hinner med mer :) Fast just nu kollar vi på Seinfeld, men ska snart krypa ner och sova lite :)

Hmm, jag har träningsvärk... men jag har inte tränat. :P Dels i armarna, men det är nog för att jag burit runt lite på Axel, han är rätt tung faktiskt :P Men träningsvärken i ryggen/svanken beror nog på annat :) Hehe.

Nu ska jag kolla klart på Seinfeld och mysa lite, börjar bli trött trots att jag druckit kaffe och käkat godis på kvällen, och käkat Kickis äppelrutor :)

Sov så sött Daggis!


RSS 2.0