Hoppsan :)

Det blev visst inget städande i min lägenhet igår. Istället blev det grillat hos Albin efter att jag jobbat klart :) Innan det klippte jag mig lite, fixade till luggen och klippte av 2 cm av topparna så de blev lite fräschare. Cyklade förbi stan på vägen till Albin. Mötte upp Cicki och lämnade en mascara till henne, hon ska testa lash-lengthening och se vad hon tycker om den. Hon föredrar Ultimate, precis som jag och de allra flesta :) Men den som ger längd var också bra om man vill ha neutralare. :)

Efter grillningen blev det film. Vi kollade på Shutter Island som Albin hyrde. Den var spännande och läskig, förstod inte riktigt allt så den är nog värd att se igen. Jag blev rädd några gånger och kröp närmare min älskling, precis som när vi började träffas. :) Då kikade vi på mkt skräckisar så att vi fick sitta nära :P Hah, känns som att det är jättelänge sedan, men det är inte ens 2 år. Tänk vad mycket som kan hända :)

Nu har vi löst en sudoku tillsammans och druckit kaffe. Han har börjat städa i garaget och jag ska hoppa in i duschen. Sen hem till mig för att städa lägenheten. Senare idag ska vi nog förbi pappa. Imorn kommer mamma på besök.

Dags att sätta lite fart då :)
Baj!

Kaffe :)

Sitter och njuter av en kopp kaffe. Har precis käkat lite lunch som jag hade med till studion, diskat och gjort rent lite penslar och borstar inför nästa makeup. :) Ah, det är verkligen superskoj att ta före- och efterbilder! Skillnaden syns ännu bättre då. Tyvärr kan jag inte lägga ut några av bilderna här, men de går att se i min pärm sen.

Ikväll ska jag hem och städa. Det ska bli skönt att få lite ordning på mitt rum igen. Albin har rensat sitt rum hemma hos sig så det inspirerade mig lite. Hoppas Tessi är hemma då också, antar att hon är i Sthlm nu, men det skulle vara skoj att träffa henne :)
Kanske åker förbi pappa en sväng också, ska hämta en grej till kameran, så vill han se mina bilder från Holland :)

På tisdag åker jag och Albin med hans familj till Malmö! Det ska bli skoj, jag har aldrig träffat hans släkt på pappans sida och aldrig heller vart i Malmö :P Vi kommer att åka tåg ner, medans hans föräldrar, syster och Axel åker bil. Det blir najs. Förhoppningsvis kanske Tessi åker ner då också :) Det blir en till liten semester, vad underbart.
Så blir det en till semester i september, då till Göteborg! Det är seminarie där då, 2 dagars utbildning och 2 kvällars gala med fina klänningar och kostymer :) Vi kommer förmodligen vara 2 dagar på Liseberg också.

Igår lekte jag frisör och klippte till Jessica :) Hon fick även hjälpa mig med portfolion och la en makeup med lite lila, det blev najs. Det var trevligt att träffa henne igen. :)

Nu ska dricka upp kaffet och greja lite :)
Baj!

På tal om ingenting.

På tal om ingenting så tycker jag att det är helt underbart fantastiskt att jag har lärt mig att njuta av tillvaron, närsomhelst, just nu, vart som helst och hur som helst. Jag har lärt mig att stanna upp och uppskatta ögonblicken, händelserna, stunderna och dagarna. Jag njuter av de positiva och lär mig av de negativa.
Albin har hjälpt mig mycket på vägen bara för att han är den han är. Lugn, trygg och mysig - precis det jag behöver.
Det känns helt enkelt bara bra. :)
Oavsett vad jag gör så kan jag stanna upp och tänka för mig själv hur bra det är. Jag kan i princip njuta av det mesta - när jag promenerar, handlar, cyklar, jobbar, kollar på tv, vilar, äter, fikar. och så vidare.

Låter det som att jag blivit knäpp?
Äh, då njuter jag av det också. :)

Tack för mig!
RSS 2.0