BLA BLA BLA!

thihi, jag tjattrar mer än fåglarna säger Emmoth.
Kom hem från ett möte med "Mary Kay" med Marie och Emma nyss, och är skittaggad på att börja sälja deras grejer :P Både för att tjäna pengar och för att få testa alla produkter :)
Ska säga upp mig från Donken imorn oxå, känner att jag klarar mig utan det. Får ju ändå billigare hyra i höst om jag och Tessi flyttar ihop ;D

För övrigt så ligger jag väl lite efter i planeringen, skulle ha fixat lite inför styrtekniken imorn, men det löser sig nog :P Det är iaf skoj på kursen, de är trevliga och tycker om att lära sig :)

Jaja, nu ska jag irritera Älski-pälski lite till, han sitter ändå bara och spelar så han förtjänar lite tjatter om massa tjejsaker :P haha.

Adjöss alla löss!  :)

Det var inte igår...

:)

Nä, nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp några dagar :) Både med jobb på Donken, planering av Styrteknikskursen, fixat och firat syrrans student, vart hos moster, och kollat på fotboll. Det var trevligt att träffa familjerna B på Mirjams student, händer ju inte alltför ofta nuförtiden.
Det går ju riktigt bra för Holland :) Sverige hade lite otur igår, men får se hur det går mot Ryssland. Kanske blir det Holland - Sverige i kvartsfinal ;) Det blir spännande :P

Igår kollade jag på matchen med Marie, Emma och Jesk. Det var najs ;) Men det vart lite dystert när de förlorade :/
Sen kom Emmoth hem med två polare, så kom Mattias och Tidlund också.

I lördags såg jag Holland-matchen med moster Helena, Jonte och Becka, det var oxå skoj :P Vi tutade, skrek och klappade i plasthänder vid varje mål :P undra om grannarna blev störda.. ?
Men skoj var det iaf :)

Nu håller jag på och lagar mat, potatisgratäng med älgstek :) Men märkte att svartpepparn är slut...Men det funkar nog ändå. Ska återgå till matlagning och planering inför imorn nu, då börjar styrteknikskursen. :)

Adjöss alla möss!

Heja Sverige! :D

2-0 mot Grekland är inte dåligt :P Trots att Grekland faktiskt gjorde en ganska dålig match. Spanien spelade också riktigt bra idag, blir spännande på lördag  ;) Ska se den matchen med Emma, Marie och Jeesken. :D Vi ska käka pizza och dricka tequila :P
Hade tänkt drika grekiskt öl idag, men det var slut på bolaget, så fick bli grekiskt vin istället, och det funkade också bra :P Får hoppas tequilan och San Miguel hjälper på lördag, och franskt öl på fredag när Holland möter Frankrike. :)

Men nu är det nog dags att somna, ska kolla på lite Desperate Housewifes och somna framför det. Imorn ska jag gå en prommis med Emma, sen hoppa in och jobba några timmar. Har egentligen inte tid med jobbet imorn, men tackade ja för de var desperata, så man lär väl ställa upp. Men borde egentligen planera Styrtekniks-veckan, den börjar på måndag, och jag har inte kommit långt alls med planeringen. Men det löser sig nog :)

Adjöss alla möss!
RSS 2.0