Himmel eller helvete..?

Jahapp, då är jag där igen då... ikväll kan det bli himmel eller helvete, eller det kanske är mer rätt att säga pest eller kolera för oavsett vad så blir det nog inte himmel... Har inte träffats på mer än 2 månader, och jag har inte velat det heller. Nu är det massa skit runt om, 15 år gammalt skit som ska dras upp igen. Jag pallar inte...

Du gräver din egen grop ännu djupare när du skriver kränkande om mig så att andra kan se det. Hur kan du tro att det ska göra saken bättre? Du gör det bara svårare för dig själv. Det värsta är att du kommer låtsas som om allt är så himla bra nu, att du mår så bra och äntligen ska få "rättvisa". Kör ditt spel, jag står kvar vid vad jag känner och tycker. Det är så synd att du verkligen inte fattar...

Faaan också! Jag hatar att det är så mycket känslor som bubblar upp igen, jag vill inte att de ska finnas kvar. Kanske är det bra att de kommer upp så att de tillslut inte existerar i mig längre. Jag känner hur jag blir arg, besviken och ledsen samtidigt. Käkarna spänns och jag biter ihop tänderna omedvetet.
Det kommer upp en låt i huvudet, det har hänt några gånger när jag känt såhär. Låten handlar inte om samma sak men den har ändå lite bra meningar i slutet och själva budskapet känner jag igen. Aja, skön fredagslåt, not.

Tur att jag ska på spinning idag så jag får göra av med lite energi. Sen städa klart och fixa inför ikväll och imorn. Ha en härlig fredag och en skön helg! Jag ska göra det bästa av dagarna och se till att lägga min energi på det som ger mig energi tillbaka, och försöka ignorera det som bara tar energi och förstör mig. :)

Städ- och bakdag! :)

Snart ska jag sätta igång med bakningen inför Albins födelsedag. Det blir schackrutor, som jag aldrig gjort tidigare, får se hur det går. Jag vet att de är goda iallafall, hos familjen Boberg får man alltid hembakta kakor i flera sorter och då är schackrutor en favorit! :) Så blir det mockarutor också. Men tårta köper vi, princesstårta från Princess. :)

Igår började vi med städningen, hann med en hel del men jag lär rensa bort alla mina sommarkläder. Satte upp kakeldekor i köket igår också, vi köpte det på Lagerhaus när vi hälsade på Katarina i Sthlm. :) Vi matchade det med nya tabletterna på köksbordet i samma mönster. Det blev riktigt bra och som ett nytt kök. :)

Bysse tror nog att han hjälper till att städa, men han rör bara runt alla grejer och flyttar sånt som är ivägen för honom. Vi brukar ha honom lös i vardagsrummet på morgnarna, då är det full fart! Han skuttar upp i soffan med rejäl fart och bara nuddar soffan för att flyga vidare upp på ryggstödet! Han är så gosig och hittar sina små ställen där han ligger och vilar sig och kollar läget. Så fort man skramlar med matskålen och fyller på mat så kommer han rusande mot buren igen och flyger in! Han är betingad att porslin-gnissel betyder mat. :)

Nu är det dags att sätta fart med dagens sysslor. Jag känner mig ovanligt pigg idag, somnade bra igår, har sovit bra och vaknade pigg när Albin väckte mig. :) Wihoo!

Ha det najs!

Sådärja!

Sitter och ser över hur förra träningsveckan såg ut. Har lite ont i knäna men tror inte det är någon fara. Denna veka hinner jag inte träna så mycket, det är massa annat som ska fixas. Men jag får ta det som det är, städning och bakning är ju också en typ av träning. :)

Förra veckan:
Måndag: Kondition i gymet
Tisdag: Powerwalk + Cirkelfys
Onsdag: Powerwalk + 5 km löpning
Torsdag: Spinning
Fredag: Vila
Lördag: Spinning
Söndag: Skivstångspass (=BodyPump)

Läste en intressant artikel igår i Aftonbladet (tror jag det var). Det handlade om migrän. Jag får ganska regelbundet migrän, typ varannan vecka. I undersökningen hade 91 personer med migränproblem delats upp i 3 grupper, ena provade läkemedel, andra gruppen provade avslappningsövningar och den tredje provade spinning. Det häftiga är att spinning hade den bästa effekten mot migrän! Jag antar att det är i förebyggande syfte för det går nog bara inte att köra spinning när man har migrän :P
Det låter positivt iallafall och jag läste detta igår, jag har redan kommit igång med spinning så det ska bli intressant att se om träningen har någon effekt på mina migränproblem. :)

Ha det najs!

RSS 2.0