Lördag!

Godis eller bus?
Jag tar nog lite av varje :)

Det ska bli mitt svar om det kommer ungar och skräms :P

Ikväll blire Halloweenfest, eller ja, fest iaf :P Ska bli skönt att träffa lite folk och flumma ltie.  Han har ju singstar, men antar att det kommer spelas mest NHL på PS3 ist... Aja, det blir nog najs :)

Var en sväng till systemet igår med Lill-Jonas. Det är så roligt att vara på systemet, jag får alltid en ltien tablettask, tuggummin eller annat gott, för att jag visar mitt leg innan de frågar :) Thihi!

Ska leverera lite produkter på dagen och ringa några samtal, sen är jag ledig hela dagen! Mkt tid kommer gå till attt tänka ut vad jag ska ha på mig ikväll, beslutsångest! Sen kommer Katarina och Axel :) På tal om det så är Texas en vecka försenad, han verkar trivas där inne :) Den som väntar på något gott...

Nu blire lite frulle, ha en trevlig Halloween, Daggis! Kom ihåg, allt är på låtsas!

Haha! :P

Tycker att "nya" Facebook är lite roligt. Det finns nån funktion som säger åt mig att ta upp kontakten med nån jag inte skrivit med på länge, till exempel Albin Svensson :P Hmm okej, bra där. Så står det att nån stackare har bara 19 vänner, förselå vänner för honom. Haha, skojsigt ;P Annars tycker jag att uppdteringen är bra :)

Nu är det torsdag. Känns najs, har nyss duschat, är dags att börja klä sig och sminka sig, sen blire lunch sen jobb! :)

Ser fram emot helgen! Tror det är den här helgen som Katarina och Axel kommer på besök, det ska bli trevligt :) Så är det fest, det är alltid najs. Men Jonas har en förmåga att få alla att dricka i hans takt, vilket inte brukar sluta så lyckat. Men i somras, när det bara var jag, Albin, Jonas och David så gick det ju finemang, vi kunde till och med ta en promenix ner till slick, från Jonas :P Får se hur det blir i helgen, men det blir nog najs! (Jag säger helgen, för jag vet inte vilken dag det är! Albin vet inte heller, men förhoppningsvis tar han reda på det iaf en liten stund innan vi ska dit)

Nu är det sista dagarna i oktober, vilket innebär lite panik för mig! Har oroat mig lite för omsättningen den här måaden, men nu ser det ljusare ut och vi kommer klara minimiomsättningen, om allt blir som jag tänkt mig :) Ska fila lite på en plan B ifall nåt skulle krascha. :)

Förresten så är träningsvärken värre än nånsin! Nu äre inte bara överkroppen, utan även benen och rumpan! Mest smärtsamt, men ändå lite skönt :)

Ha en underbar dag, Daggis!


Nu blir det djupt :P

Har filosoferat lite när jag spelat yatzy och kommit fram till många likheter mellan yatzy och livet.

Livet är som ett yatzy-spel.
Det är slumpen som avgör vem som vinner.
Siktar du på något stort kanske du missar många små poäng på vägen.
Jämför dig aldrig med din motspelare. Bakgrund, utbildning, karriär, pengar och familj har ingen betydelse.
Misstag ger erfarenheter. Motgång ger framgång.
Enligt statistiken så vinner man varannan gång, alltså måste man förlora många gånger för att vinna många gånger.
Den med mest poäng vinner, du kan alltså inte bara sikta på att få yatzy, du måste klara alla små delmoment som också ger poäng, för att du ska kunna vinna!
Skillnaden mellan en spelare som vunnit 1000 gånger och en som vunnit 10 gånger är att den som vunnit flest matcher (kommit längst) har även vågat satsa och förlorat fler matcher.
Men kom ihåg att det är fortfarande slumpen som avgör.Haha, skojsigt :P
Det innebär ju att om det går dåligt i spelet/livet så kan man inte skylla ifrån sig, tärningarna påverkas ju inte av hur man mår, alltså kan inte livet påverkas av det heller? Det hjälper inte att klaga, tärningarna ger itne bättre resultat för det, enda skillnaden är att personen som klagar mår sämre och drar med andra ner.
"Det handlar inte om hur du har det, utan hur du tar det!"

Ja, det är kul att bli lite djup ibland :P
Nu sitter jag och dricker lite kaffe. Ska snart klä på mig och åka ner till SATS för att träna med Sofie. Sen blir det en team-träff över lunchen, på nian :) Får se vilka som kan komma med så kort varsel.
Sen ikväll blire lite jobb :)

Just ja, igår var Albin ute och övningskörde, så kom de och hämta upp mig. Han är duktig på att köra, tror att uppkörningen kommer gå kanon! Men precis som för mig är det teorin han är mest orolig för, det förstår jag, kluriga frågor :S

Nu får det vara nog, ha en bra dag, Daggis!

RSS 2.0