Bilderna från Ylva-Li

 
Nu har jag fått de digitala bilderna från dagen då jag och Haley var till hennes kompis i Örbyhus och blev fotograferade. En kul dag där Ylva-Li ville testa ut lite nya bakgrunder och miljöer. Jag tycker det blev himla bra att fotografera i skogen, det kändes mer naturligt och färgerna blir fina i dagsljus istället för studioljus. Det var hennes idé att vi skulle ha grått på oss i skogen och det passade verkligen bra. Det var kallt men funkade.
Här kommer alla bilder, den sista är en lite mer oseriös men den blev kul. :P
 
 
 
 
 
 
 
 

31 dagar kvar! :)

Idag  är det bara 31 dagar kvar till beäknad förlossning. En månad. :) veckorna springer fram. Jag trodde faktiskt att tiden skulle gå mycket långsammare nu när jag är hemma med graviditetspenning, men tack vare att jag fortfarande mår bra så kan jag sysselsätta mig en hel del. I helgen ska jag jobba, känns bra att kunna välja att avstå från gp och hoppa in och jobba några korta dagar här och där. Det var handläggaren på FK som föreslog det, om jag orkade. Men denna helgen blir verkligen den sista på jobbet. Det blir torsdag, lördag och söndag, och eftersom det är första maj på torsdag så jobbar jag som en söndag. Alltså blir det tre korta jobbdagar utan varumottagning. Det ska jag nog kunna härda ut. :) 
Var hos barnmorskan idag igen. Som vi misstänkt så ligger bebisen fortfarande i säte. Huvudet trycker mot mitt nedersta revben på höger sida. Så på tisdag ska jag träffa en läkare som ska kolla närmare och avgöra om hur vi går vidare, om det går att vända bebisen och så vidare. 
I övrigt såg allt bra ut, magen växer som den ska, följer kurvan fint. Bebisens hjärta slår bra och mitt blodtryck är fortfarande normalt. 

Har fått de digitala bilderna från Studio Li. Men de ligger på Albins dator. Ska kika på de imorn när han jobbar. Hon ha de gjort om några till svartvitt och det passade väldigt bra. :) fick de i färg också, men kul att ha svartvitt med. 

Nu är det dags att krypa mer i soffan med Albin och kika på ett avsnitt True Detective. :) 
Ha det najs! 

Helgen

I lördags fick jag hoppa in som reserv på en Friskis-utbildning i Falun. En av de som skulle åka fick lämna återbud så jag fick åka med, lätt höggravid men det gick bra :P 
Det var Bulgarian bag som gällde och Spartan höll i utbildningen. En mycket bra utbildning med bra övningar och intressant fakta om bakgrunden till bagen. Jag kunde inte göra alla övningar men provade på en del och lärde mig mycket. :) 

Igår var det kanonfint väder! Hängde lite hos pappa och invigde vår nya kamera. På kvällen blev det middag med Albin och lite banankaka med choklad och valnötter till efterrätt. :) hade massa bananer kvar som Albin fått med från jobbet, de börjar bli övermogna så gjorde en banankaka igår och en nu på morgonen. Ska ta med en till jobbet när jag åker dit med lite papper. 

Imorn är det dags för ert besök hos barnmorskan igen. Då ska hon kolla hur bebisen ligger i magen. Förhoppningsvis har den vänta sig med huvudet neråt men vi senaste besöket låg den i säte. Det känns likadant fortfarande så jag har inga stora förhoppningar. 
Igår bökade den runt ordentligt när vi kollade på film på kvällen. Trodde för en stund att nu vänder den sig! Men icke. Idag känns det precis likadant, ett hårt huvud som trycker under mitt högra revben och små händer och armbågar som trycker mot vänstersidan. 
Får se imorn vad bm säger. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och röra mig mot köpis. :) 
Ha det najs! 
RSS 2.0