Årets sista?

Årets sista inlägg? Kan bli så. Har blivit inspirerad av många andra bloggare som sammanfattat sitt år, tänkte göra det jag med.
Så här kommer ett litet kollage över året som varit, från de bilder jag publicerat i bloggen tidigare under året. :)Åh, det var roligt :) Mycket härliga minnen som kom upp.
Nu ska jag varva ner och läsa min bok. Imorn blir det nog ett lugnare nyårsfirande, vi har inte planerat nåt speciellt, förutom att vara med varandra. Får se om vi är hemma eller hos Albins föräldrar. Hur som helst så blir det mysigt. :)

GOTT NYTT ÅR ALLA GLADA!

Skööönt! :)

Tog en liten löprunda i mina nya Nike Air Pegasus för en stund sedan. Fick de av Albin i julklapp och kände för att test-springa de. Han var så go och köpte de i smyg efter att vi vart i Valbo. Han såg att jag var kär i de och fixade så han kunde åka tillbaka dit på kvällen med sina föräldrar. :) Jag blev jääääätteglad! :D

Igår var Albins familj på besök hos oss. Vi bjöd in de på fika så de fick se hur vi bor nu innan vi flyttar till nästa lägenhet. :)
Det var mysigt och Axel var fascinerad av ormarna. Han sprang runt i lägenheten som en liten galning och trivdes jättebra. Enda problemet var att han inte är van vid trösklar så han snubbla pladask flera gånger, men lärde sig snabbt och tvärstannade vid varje tröskel, klev försiktigt över och sprang vidare till nästa. :)

Vi åkte med till de igår kväll för att Albin skulle se hockeyn. Jag passade på att jobba lite därifrån. Vi sov kvar där också. Imorse satt Albin vid datorn, då kom Axel och villa vara med, de såg så söta ut där de satt, Axel trivs bra hos sin morbror och Albin är jättebra med honom. Det bådar otroligt gott inför framtiden! :)

      Nu ska jag varva ner med lite te och min bok. Sen sova och ladda upp för imorn! :)
Ha det så najs!

Inspirerande...

Jag låter filmklippet prata för sig självt. Vill bara understryka att ett marathon är 42195 meter, alltså 42 km eller 4,2 mil. Ett Iron-man Triathlon är världens tuffaste triathlon, med först 4 km simning, därefter 180 km cykling och sen ett helt marathons löpning...Lite funderare så här i efterhand: Hur många har skrattat åt iden innan han fullföljde det, tänkt att det kommer aldrig att gå? Hur många har tvivlat på de? Avrått de? Satt upp alla möjliga hinder och problem för de?

"Even if you think you can or you think you can't, either way, you're right!"
-- Henry Ford

"If you think you can, you can. If you think you can't, you're right."
-- Mary Kay Ash

"All dreams come true if we have the courage to pursue them."
-- Walt Disney
RSS 2.0