Spännande!

Jag ser ingen tydlig lösning, men vet innerst inne att det kommer fungera. Nu gäller det bara att fokusera på det jag vill uppnå och inte låta några hinder eller negativa tankar tränga sig in.
Jag vet att jag kommer känna mig nöjd ikväll när jag går och lägger mig, stolt och nöjd. Det här kommer bli bra!

Är det i såna här lägen mirakel sker? Hoppas det isåfall.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe, sen hoppa in i duschen och göra mig klar. Har precis planerat klart inför ikväll, valt färger till sotning och brudmakeupen. Det blir skoj! :)

Ha en härlig dag!

Mors dag!

Idag är det mors dag. Trevligt.

Gick upp 7 imorse, käkade frulle, sen tog vi bilen till ica för att köpa en bukett, toffifee och triss till Albins mamma. :) Ställde iordning det så det var klart när hon kom ner. Det blev en överraskning för henne.

Har duschat, fixat mig, druckit kaffe och packat iordning. Blir en sväng till Söderhamn idag ändå. Lotta ska till sin mor och sen ha en makeup-klass med 4 tjejer, så jag svänger förbi min mor och följer sedan med henne på makeupen. Hon bad om lite hjälp eftersom de vill ha tips till balen. Känns kul att kunna hjälpa till och ge de massor med spännande tips!

Albin är ute i skogen och leker med grabbarna :P Så ikväll är han nog helt slut. Det är nog jag med då, om det blir som jag tänkt mig med att kanske sätta upp studsmattan och hoppa in den! :) Najs!

Nu ska jag göra mig klar och ta en cykeltur till studion i det härliga vädret! :)
Ha en bra dag! Framförallt alla mammor!

Wehoo!

Är på jobbet nu, har haft en spa-klass som var supertrevlig! Sen jobbat lite, har faktiskt gett mig själv en spark i rumpan och gjort lite mer än det jag tänkt mig! Känns härligt. (stort tack till Lotta! Vilken klippa!) Hade tänkt åka till Albin nu, men det regnar så orkar inte cykla nu, tar och jobbar lite till ;) Sen blir det McDonalds med moster och kusinerna, de har vart hos mormor och tar en sväng till stan för att svänga förbi syrran och hämta ljusen de beställt. Skoj att träffa på de :)

Imorn är det Mors dag. Mamma kommer få en present, men vi hinner inte åka upp och träffa henne och hon hinner inte komma ner. Får fira henne lite extra en annan dag i sommar istället. Kanske på kolonin med studsmatta och grillning ;)

Ska nog ta tillfället i akt att planera Lakritskvällen som vi ska ha på måndag. Det kommer bli en makeupkväll med sotning och pasteller, för fest och brud. Det blir skoj! Vi konsulter får träna lite mer på att hålla makeup-rådgivningar och alla gäster får massor med tips och prova-på! Självklart kommer det bjudas på massa lakrits också ;)
En liten funderare... hur kan antalet läsare FYRDUBBLAS helt plötsligt? :O Najs, men ändå lite läskigt. Vilka är ni? :)

Hade tänkt kolla på eurovision ikväll, men struntar nog i det. Tycker det är så himla kul att Sverige inte är med! Haha, det var på tiden att vi fick oss en käftsmäll för att vi skickar fel låtar! Holland är med i final, trots att de inte ens tar det seriöst!
Ser även fram emot fotbolls VM, samma sak där för Sverige! Skrattretande :P Tur jag håller mer på Holland i det fallet. :)

Nä, ska jag sätta lite fart igen.
Ha en fortsatt härlig helg!
RSS 2.0