Kan det bli lördag snart!?

Nuvill jag att flyttlasset ska gå! Har packat och grejat i helgen, så allt smått är nerpackat och hela köket är redan flyttat. Köksbordet är inoljat och skåpen är fyllda i nya köket. Gardinerna ska upp men gardinstången som hänger där sitter snett så den lär vi ordna först annars kommer jag bli galen på att det inte är helt rakt :P
Idag ska de slipa och olja parketten så imorn eller torsdag ska terrariet på plats så det är klart redan inför helgen. På lördag går stora flyttlasset! :D 
Vore ju kanon om de hinner tapetsera innan dess... Men vi får stuva om lite när det är dags för det istället. Blir nog bra. 

Lovis har fått vara mycket med sina gudföräldrar i helgen, hon trivs bra med de och allt verkar ha gått bra :) känns så skönt att man kan känna sig trygg när man lämnar ifrån henne en stund. 
I lördags var vi ut en sväng på barnaffären bredvid Owes, den ska stänga så de sålde allt till halva priset! Gjorde mycket fynd men oj så mycket folk det var! Jag är glad att Lovis var hemma med Albin då, hade inte varit kul att släpa med henne in dit, stackarn. Vi stod väl mest i kö där inne, en kassa och tokigt mycket föräldrar som skulle fynda kläder och saker. 

Nu sitter jag och slappar lite i soffan hos svärföräldrarna. Lovis sover i vagnen men vaknar nog snart och vill ha mat. Hennes rutiner blir allt tydligare så det är bara att följa :) köpte en babyvakt så vi kan lägga henne i sängen medans vi fortfarande är vakna, hon vill lägga sig vid 8-9 på kvällarna och sover sen till 7-8 på morgonen. Senaste veckan har hon varit som en klocka. Blir spännande att se om hon fortsätter på samma sätt efter flytten eller om miljöombytet ställer till det. 

Nu är det bra grått och trist ute... Längtar efter snö och sol!
Ha det najs i höstrusket! :) 

💜

Hon som vägrar vända sig men gärna sitter själv :) vi är reeo att ta emot bakom för helt plötsligt kastar hon sig bakåt. 
På föräldrattäffen idag på bvc låg Lovis och Emilio bredvid varandra på golvet, sen helt plötsligt låg de såhär :)
Tokisar!😍

Nu har skruttan somnat i min famn , sover nog för natten nu. Igår slog hon sitt sovrekord, sov 11 timmar!! Jag var i chock imorse och brösten sprängdes nästan. Hon sprattlade till några gånger under natten, jag trodde hon var hungrig då men hon ville bara ha nappen och sov sedan vidare. 😊 får se hur denna natt blir då. 
Sov gott! 🌙

Flyttkaos...

Jahaja, inget ont som inte har nåt gott med sig. Kanske får vi skjuta fram flytten ytterligare en vecka, iallafall tills vi kan sova i nya lägenheten. Denna vecka ska se som sagt lägga nya golv i hallen och sovrummen, därför blev det framskjutet en vecka. Men nu ringde de och sa att i början av nästa vecka kommer de och slipar parketten i vardagsrummet. 
Sååååå, då blir det svårt att flytta in innan golvet är klart, eftersom vi inte får ha nå möbler i vardagsrummet när de slipar. Frågan är ju om vi kan köra dit soffan och ha den i ett annat rum sålänge, den är över 3 meter bred så det är frågan om det funkar.
Sen ska de ju tapetsera om också, men vi vet inte när... Så får hoppas att det tajmas in bra så vi inte lär flytta möblerna fram och tillbaka mellan alla rummen... Aja blir nog bra tillslut! :)

Sedan lördag bor vi nu hos Albins föräldrar ett tag, så vi slipper ha skruttan i allt kaos och kartonger. I lördags var Mirjam och Emil barnvakt åt Lovis medans vi packade, tvättade och körde över nästan hela köket till nya lägenheten. Fick väldigt mycket gjort och eftersom inget ska åtgärdas i nya köket så kan vi börja med att flytta in där. 

Igår var det fars dag och Lovis gav en liten nalle i present till Albin. Sen fick de två tillbringa nästan hela dagen ihop medans jag var på GIF-matchen och sen jobbade 4 timmar på Friskis. Alla Friskis-folk var på event i Sthlm så jag fick hoppa in i receptionen några timmar. 
Matchen vart ett bra avslut på denna säsong! Allsvenskan 2015 på ny arena!! :D
Så Albin och Lovis hade en mysig dag ihop, jag blir så glad av att de är så mysiga ihop och att han verkligen vill ha sin egen tid med henne. Självklart vill väl alla pappor det, men att just se det känns bara så himla bra! ❤️ 
Jag själv firade min pappa på matchen, han fick en kopp kaffe :) Present fick han tidigare, en GIF-halsduk, eftersom vi hoppades på att det inte skulle bli fler matcher för i år, innan det blev klart att det skulle bli kvalmatcher. 

Nu sover skruttan i vagnen och jag går i myskläder fortfarande. Efter lunch ska jag och svärmor ta en prommis till Rusta sen en sväng till lägenheten. Ska köpa olja så jag kan passa på att slipa och olja in köksbordet denna vecka :) 
Ha det najs alla glada! 
RSS 2.0