Eget rum :)

Äntligen fick vi tummen ur och gjorde iordning skruttans egna rum. Vi gjorde det förrförra helgen när kag var ledig. Åkte till Ikea och köpte en ny bokhylla och nya vägghyllor plus lite smågrejer. Spjälsängen flyttades in i rummet och möblerna monterades och helt plötsligt blev det ett mysigt litet barnrum! 
Ljusa färger, mest grått, vitt, ljusrosa och mintgrönt. Kanonfint! 😃 
Bilder kommer en annan dag, Lovis sover där nu och jag har inte hunnit tagit nå bilder  på det färdiga resultatet än. ☺️ 

Nu har hon sovit där inne i mer än en vecka och det funkar kanonbra! Hon sover till och med lite bättre än när hon sov inne hos oss. Somnar vid 19 och vaknar vid 7-8, ibland halv 7 men tack och lov händer det inte alltför ofta 😜 

Nu saknas det bar en till hylla på väggen, en mysig matta och ett par tavlor. Fyndade en korgstol för barn på Erikshjälpen förra veckan, som ska sprayas vit och sen få vara i Lovis rum. :) 

Idag var jag till jobbet och pratade med chefen lite. Jag kommer fortsätta att jobba i juli, i två helger, sen får det räcka. :) så från augusti kommer jag ta det lugnare och bara vara hemma med Lovis tills hon börjar förskolan i slutet av augusti. Sen vila och vänta in lilla mini 😍 

Lilla sprattlis 😍

Vem är du, lilla sprattel-plutt i magen? 
Mitt i vecka 23 nu och mini lever om, mest på morgnarna och kvällarna. Min rygg är fortfarande paj men jag kör på med mina övningar. Önskar jag hann komma iväg till gymmet mer så jag kan få igång rörelsen och cirkulationen bättre i hela kroppen. Visserligen blir det mycket vardagsmotion här hemma med Lovis och en sväng ut med vagnen i princip varje dag. 

I helgen jobbade jag men längtade hem efter min lilla familj jättemycket! Kändes jobbigt att åka till jobbet när jag så gärna bara ville vara hemma med Albin och Lovis. Vi går om varandra med jobb och när vi väl är hemma tillsammans så är det bara en liten stund innan Lovis går och lägger sig. Ser fram emot dagarna under sommaren då vi båda är lediga eller har semester och kan hitta på saker tillsammans. I helgen som var åkte Albin och Lovis till farmor och farfar på lördagen. De var ute och grejade i trädgården hos de nästan hela dagen och jag fick lite bilder skickade till mig under dagen. Jag hade så gärna velat vara med de!
Visst, det gick bra att jobba och det är skönt att komma iväg en sväng och jobba in lite pengar för att dryga ut föräldrapenningen, men tiden med mina kära är värd så mycket mer. 
Men jag håller ut lite till! Snart kommer mina helger vara lediga igen och då ska vi njuta vi tre! ☺️ 

Snart är det midsommar så imorn ska jag putsa fönstrena och handla lite inför midsommar. :) dags att krypa ner snart så jag orkar upp med skruttan tidigt imorn :P hon väcker mig väl med att snacka med sina gosedjur och skratta åt mig när jag sover. Tokfia ❤️

Ha det fint! 

Nytt vrålåk beställt ☺️

Förra veckan mailade jag tre hemsidor i Holland och jämförde priser och leveranstider på en ny vagn. Fastnade för Babymax.nl denna gång som även hade svarta limited edition suffletterna 👍😍 
Beställde igår och väntar nu på bekräftelse, sen tar det ca en månad innan leveransen kommer hit men det är det värt. Bara vagnen blev ca 4000 kr billigare än om vi köpt den här i Sverige! Visserligen frakt på 50 euro men sparar ändå in en rejäl slant på att beställa därifrån. Samma internationella garanti som om vi köpt den härifrån, eftersom bugaboo är från Holland. 
När vi köpte buffalon så köpte vi också från Holland, då från babyplus.nl som hade väldigt bra service och höll det de lovade. Den kändes något proffsigare än Babymax, men Babymax hade bättre pris denna gång och snabbare service. 

Så nu är det bara att vänta in den nya vagnen. Kommer börja köra den som enkelvagn redan i slutet av sommaren och låta buffalon vila till nästa ägare tar över :) Ha det najs! 
RSS 2.0