ja, det blir tufft...

det kommer bli en tuff utmaning, men jag ger inte upp. Bryt ihop, eller bit ihop och bryt igenom!
Finns inga genvägar.
Ska klara 30 faces till 31:a, alltså låta 30 personer prova produkterna. Har ca 22 st kvar :) haha. Upp till Bevis!
Så ingen ide att sitta här och slappa, ut och jobba! Kanske en herrklass vore på sin plats? :)
Om någon känner sig sugen på en makeup-lektion eller hudvårdsrådgivning så har jag några lediga tider kvar, behöver lite hjälp just nu :)

Hakuna Matata!

Tisdag. :)

Idag är det visst tisdag. Har knappt nån koll på dagarna :P
Sitter hos Albin nu och dricker kaffe, ska snart gå till bussen. Böjar jobba "tidigt" idag, kl 11 :P Både igår, idag och imorn blire så :) Känns riktigt bra! :) Idag ska jag ha 2 facials och 1 intervju :)
Men nu ringde hon som jag ska träffa kl 11, hon fick främmande från Finland igår så hon ville skjuta fram det en vecka. Så får hinna med lite annat jobb då ist :)

Igår var det unitmöte. Min makeup-modell fick förhinder så fick akut ringa in en ny, Lovisa, som var med på en klass förra veckan :) Kanonbra att hon kunde ställa upp med så kort varsel. :) Det är henne jag ska träffa idag för intervju, får se vad hon tycker, men jag tror hon skulle passa jättebra! :)
Mamma var oxå på unitmötet utan modell, så jag lovade att fixa en till henne, så ringde Albins mamma Annika, och hon ställde upp :) Det var skojsigt :)

Efter unitmötet åkte jag och Albin hem till hans kompis Andreas o kollade på film. Timeline hette den, men vi fick inte texten att funka, så det var lite svårt att hänga med ibland :) så vart jag lite trött oxå, men det var mysigt :)

Ikväll ska jag nog förbi pappa och lämna en ögonskugga till Kim. Kanske hinner kolla film med syrran då oxå, hon hade tankat ner 17 again (med Zac Efron ;)) och Ice Age 3 ! :D

aja, nu ska jag köra vidare, skriva veckobrevet, skulle gjort det igår, men tiden försvann.
Ha det najs!

Kaffe

är gott :)

Igår blev det en toppenkväll! :) Cicki och Lina kom till mig vid halv 9, så vi lekte med lite smink och kopplade sedan i PS2. Strax efter det kom Emma, hon hade jobbat så kom direkt efter jobbet :) Vi körde lite singstar och tiden sprang iväg fort. Plötsligt var klockan 11. Emma skjutsade oss ner till stan, det var snällt :) Hon skulle upp och jobba tidigt idag, så det var ju synd, annars hade hon nog oxå hängt på, hoppas jag. Men det blir nog fler gånger :)
Det blev mkt folk på Slick. Snuskigt folk oxå, ett äldre par stod och åt upp varann på dansgolvet, räckte inte med att de hångla utan det ledde även till öron-slcik och tutt-kläm, även lite tutt-slick tror jag :O Blääää! Inte kul att se :P haha
Men det var bra musik, både uppe och nere, och det blev en najs natt :) Sen åkte jag hem till Albin.

Idag när jag vakna kändes det som att jag var bakis, fast jag inte drack nå alkohol igår :O Insåg att det måste ha varit för att det var så varmt så man förlora mkt vätska, vilket ledde till lite huvudvärk idag :) Men nu när jag fått lite kaffe av min älskade så känns det bättre :)

Idag väntas jobb, men ska  först ha lite makeup-rådgivning med Carro :) iofs så är väl det oxå mitt jobb, men känns inte som jobb :P

Have a nice day!
RSS 2.0