Torsdag?

Är lite förvirrad på dagarna men är rätt säker på att det är torsdag nu. :)

I tisdags var jag ledig. Var till sjukhuset och lämnade blod på förmiddagen, sen hem och vilade. Blir så trött av att lämna blod. De tar ju typ en halv liter blod så det är i te konstigt att man blir lite låg. :) ställde in träningen också, tänkte köra cirkelfys men vill inte svimma på golvet. :P
Så det blev ett pass i gymmet igår istället. Körde frivändningar, knäböj, stående rodd, dips i maskin och lite bonusövningar. :)

Idag har jag jobbat och nu på kvällen varvat ner framför lyxfällan. Glömde både linser och glasögon idag så hade rätt ont i skallen när jag kom hem.
Imorn kör jag en gyminstruktion innan jobbet, sen rullar det på med tre instruktioner till i helgen. :)

Bysse-ninen var lite galen häromdagen och idag, tog fram ett kakpaket och han älskar kakor! Men bara den ljusa delen . Fick med på film hur han lyckas rycka ur en kaka ur paketet. :) tokiga och mysiga lilla pälsboll! <3

Hakuna matata!

Mmm, måndag!

Skaplig träningsvärk idag!
Var till gymmet igår efter jobbet. Har gjort två helkroppspass åt mig själv som jag varierar mellan. Igår blev det frivändningar, thrusters (explosiv knäböj med stöt till raka armar), marklyft och axellyft.
När jag körde mina marklyft märkte jag att en kille, några år äldre och rätt vältränad, kollade när jag körde. Efter en stund började vi småprata, hav verkade impad över att jag körde så tunga övningar och frågade om jag tränade inför nåt särskilt eller nån tävling. Jag blev rätt chockad och svarade att jag bara gillar komplexa övningar som blandar in stora delar av kroppen.
Gaaah! Snacka om egoboost! :P haha!

Idag vaknade jag med grym träningsvärk i ryggen. Så efter frukost blev det en promenix innan dusch och jobb. Nu är jag hemma i soffan och varvar ner. Imorn är jag ledig så då tänkte jag hinna med att fixa lite hemma, ta mig till blodcentralen och lämna blod och träna. Blir nog cirkelfys imorn, längesen sist. :)

Nä, nu får det vara nog!
Hakuna matata! :)

Helg!

Helg och jobb. Underbart faktiskt. :) igår blev det som sagt rätt hektiskt. Upp tidigt och gjorde mig klar för två instruktioner i rad. Åkte sen raka vägen till Siba. Det kändes som om världen var emot mig och försökte stoppa mig. Bussen var sen, när jag satt mig ner på en nästan full buss bredvid en annan kvinna, så var ryggstödet trasigt, så om jag hade lutat mig mot det hade jag legat i knät på killen bakom. Så jag fick bra magträning ut till Valbo eftersom jag satt och höll upp överkroppen.
Märkte också att min yoghurt öppnats och läckt i väskan. Tack och lov vart det inte kladdigt på kläderna!

Aja, väl framme på jobbet rullade dagen på och var allmänt bra. :)
Köpte nya lurar på jobbet och är supernöjd med de! Grymt ljud och det hörs inte ut, så de andra på bussen slipper höra min musik. Personligen tycker jag det är riktigt drygt när nån lyssnar på musik och alla andra tvingas höra det för att de har dåliga lurar...

Så nu får Albin ärva mina grymma in-rar hörlurar från Jays, de är verkligen kanon också!

Nu ska jag dricka lite kaffe och ladda för en härlig dag på jobbet! :)
Ha det najs!

RSS 2.0