Kan inte somna...

Nu har jag packat klart och förberett inför imorgon. Frågan är hur jag ska kunna somna. :) är så förväntansfull!

Kommer sakna Albin och djuren tokmycket! <3
Så på söndagkväll blire mys och fixa klart bokföringen. Hm, lite blandat där. :)

Nu ska jag varva ner. Klickan ringer före 5 imorn bitti. Godnatt!

Packar och grejar! :)

Wihoo! Har tvättat lite tränignskläder och andra kläder som ska packas ner inför steg 1 utbildningen som börjar imorgon! Snart ska jag till affären och köpa lite smågrejer som jag behöver ha med, sen börja packa och förbereda. Jobbar 14-19 idag, och när jag kommer hem är det bara att fortsätta packa. :)

Det känns så himla skoj och spännande! 4 dagars utbildning och träning ute på Värmdö. Steg 2 är i maj och sedan är det bara att träna på att ha gyminstruktioner. :)

Igår kväll fick ormarna lite käk igen. De fick riktigt stora matbitar och det tog tid att få i sig de. Nu ligger de med paltkoma i terrariet och vilar ett par dagar. :) Har ännu inte hittat någon som är ritkigt intresserad av att ta hand om lillen, ska kolla upp det lite mer.

Bysse fick en ny bur i söndags! Den är större än den förra och han trivs jättebra! Nu skuttar han runt och sprätter med bakbenen, som små glädje skutt. :)
Vi skaffade också möbler till hallen, två byråer och taklampor. Det blev kanoners, nu fattas bara en stor spegel till andra väggen i hallen.

Aja, nu lär jag sätta fart igen. Mycket att hinna med. :)

Ha det najs!

Helg!?

Ja, den här helgen har gått fort, samtidigt har jag hunnit med mycket och haft väldigt trevligt. :)

I fredags blev det en myskväll med Albin hemma i soffan, först enkel och god middag med ett glas rött, sen kollade vi på filmen "In time" som vi hyrt. Den var verligen sevärd, budskapet är fint och tänkvärt samtidigt som den var spännande och något gripande.

Igår värdade jag på friskis, roligt som vanligt. :) Efter det mötte Milla och Texas upp mig på stan, vi kikade lite och käkade lunch, sallad från Lido medans Texas åkte rutschkana typ 100 ggr. Han fick nya skor som han tyckte mycket om eftersom han kunde springa fort i de! Han sprang fram och tillbaka i affären och sedan ute på torget, vi sprang hela vägen upp till bockens plats där vi sen gick åt olika håll. Goa unge, så himla underbar! :)
Jag gick vidare till studion för att fixa iordning bokföringspapper och packa iordning lite. Fick hjälp av Mirjam också. :)
Sen gick vi till oss, mötte upp Albin och Andreas, köpte pizza på American take away. :) På kvällen blev det film med A och E, "The way back". Också en sevärd film! Den utspelar sig under Stalins tid i Sovjet, de som inte tyckte som honom hamnade i Gulag-läger i Sibirien där de tvingades arbeta i hård kyla med nästan ingen mat. Några fångar lyckas fly och filmen är deras sanna historia om hur de tog sig tillbaka till friheten.

Förutom spänningen är det en bra tillbakablick om hur det såg ut i Europa under den tiden. I gymnasiet fick vi lära oss om Gulag-lägren på historian och jag tyckte det var intressant redan då att koncentrationslägren under andra välrdskriget fått så mycket uppmärksamhet när detta inte fått det. Det handlar om runt 100 miljoner människor som torterades till döds under Stalins makt, jämfört med ca 6 miljoner judar som förintades under Hitler. Hur kommer det sig då att vi får lära oss flera gånger om om förintelsen, men inte alls lika mycket om Stalin och arbetslägren?

Idag blir det en sväng till Valbo och Ikea, vi ska skaffa byråer till hallen och Bysse ska få sig en ny stor bur. :)

Ha en härlig dag!
RSS 2.0