Sådär!

Då gick största flyttlasset igår. Vi hyrde en släpvagn och fick hjälpa av pappa, Kim, Mirjam och Emil att bära grejer och köra några vändor. Nu står det mesta i nya lägenheten. Efter lunch igår gjorde jag mig klar för jobb. Var helt slut i kroppen och knoppen, skakade i händerna och hade nog lite näringsbrist.
Bet ihop och hade två hudvårdsklasser i rad, det gick bra. :) Det känns skönt att ha ett jobb som ger mer energi istället för att ta energi.

Kom hem vid 21 på kvällen, då var jag verkligen helt slut. Möttes av ett nytt vardagsrum! Albin hade lagt i ordning mattan, ställt bordet, soffan och tvn på plats och kopplat in tvn. Av någon anledning är det knasig bild, men det duger. Vi får försöka lösa det. :)

Vi hann tömma några lådor igår och jag ska fortsätta med det idag innna jag ska jobba. Han är och jobbar nu så vi går om varandra helt idag.

Igår när jag somna hade jag jätteont i huvudet, trodde det var huvudvärk men vaknade efter 1 och kände att det var migrän. Försökte somna om men det var svårt. Klockan 03.30 gick jag upp, då höll huvudet på stt sprängas och jag mådde jätteilla! Fick ta och traska över till gamla lägenheten och hämta treo och spikmattan. När jag kom tillbaka kändes det lite bättre, la huvudet på spikmattan så det dämpade smärtan lite, somnade närmare halv 5 - 5.

Nu när jag vaknade kändes det bättre men det brukar komma tillbaka under andra dagen. Skönt att treo hjälper nu iallafall, det gjorde det inte förut. :)

Snart ska jag gå lös på lägenheten och packa upp lite mer!
Ha en härlig dag! :)

Jahaja :)

Den här dagen blev inte riktigt som planerat. Först tog vi en sväng till K-rauta med Albins föräldrar och köpte lite flyttlådor. Efter att ha tittat in i nya lägenheten med de så åkte vi till Valbo. Allt detta var planerat, så skulle det egentligen bli en kortis i Valbo och på Ikea för sen skulle jag jobba, men det blev flyttat. Så det blev en längre shopping-stund :)
Vi letade ett köksbord och hittade några fina. När vi bestämt oss tog vi en sväng till möbel-outlet i Valbo och hittade ett ännu bättre! Det kommer om ett par veckor. :)

Sen åkte vi förbi Albins kusin och fikade. Nu är vi hos hans föräldrar och kollar på hockey. Ska sätta mig i soffan nu med ett glas vin och kika jag med. :)
Imorn har vi hyrt släp och ska flytta över det mesta, det känns himla skönt! :D

Så inatt blir det sista natten på Styrmansgatan!!

Ha det najs! :)

Fredag!

Japp, då äre fredag igen! En bra dag har det varit och den kommer fortsätta minst lika bra! :)
Tog det lugnt på förmiddagen, sen käkade jag lunch (ensam, Albin fick jobba). Sen gick jag ner på stan för att träffa kuratorn igen. Det kändes väldigt bra att komma dit och det har hänt mycket de 2 veckorna sen jag var där! Det känns otroligt bra! :)

Sen gick jag till mosters jobb och hämta lite grejer, hjälpte henne med lite pappersarbete också. Så skönt att inte jobba på kontor, det skulle jag nog aldrig palla! :P Men hon har det ju lite mysigt med ljus ibland, det är det enda positiva :)

Så mötte jag upp mamma på stan, kikade och fikade. Trevligt.

Nu är jag hemma, har ringt några samtal inför helgen och ska snart sätta igång att hacka tacos! :) Sen packa vidare om jag hinner. Myselipyseli-kväll med min älskling! <3

Ha en härlig helg!
RSS 2.0