Lattemorsan?

Ja denna vecka har vi varit ute och flängt på stan enkel del. Eller ja, stan och stan. I tisdags träffade vi mammagruppen i Boulongern, köpte med oss sushi och hade en termos kaffe som vi njöt av i solen. Lite kyliga vindar men det var mysigt ändå. Barnen kröp runt på filtar och i gräset, fascinerade av måsarna. 
I onsdags var vi på barnrytmiken, terminens sista. Sen ner på stan och käkade subway innan Lovis fick hänga hoa syrran medans jag var på familjehälsan. 
Igår lunchade vi på Waynes med en kollega och Lovis 10 dagar yngre kompis och idag ska jag fika med en vän.
Ja vad säger man, det hör ju inte till rutinerna att vi käkar ute så här ofta. Men trevligt är det :) 

I helgen är jag ledig så vi ska se till att få ordning på balkongen imorn. Om bara 4 veckor fyller Lovis ett år! Ett helt år! Vart har tiden tagit vägen? Min bebis är ett barn och det händer så himla mycket just nu! 😘😃 
Helt ofattbart! ☺️

Nä nu ska jag dricka upp kaffet och hoppa in i duschen inna Lovis vaknar från sin tupplur. 
Ha en solig dag! ☀️😎

Dags att möta solen igen!

Fy sjutton. Nu har vi varit instängda i tre dagar. Förutom en sväng till affärn och apoteket.efter att ha varit dåliga hela måndagen så har vi inte haft nån energi alls under tisdagen och onsdagen. Men nu så! 
Albin är åter på jobbet och jag har fått sova bättre och känner mig påfylld med energi igen! Så äntligen ska vi ut och möta dagen och njuta lite av solen! :D

Lovis väckte mig kl 7 men det var bra, då hann jag duscha medans hon satt i köket med Albin innan han åkte till jobbet. Nu sover hon en snutt igen och jag tar en kopp kaffe. Om en timme ska vi röra oss mot stan och möta upp Marie :) 
Ikväll ska jag till Friskis och köra öppet gym. Träningslusten börjar komma tillbaka så det blir nog lite träning mellan frågorna i gymmet. :) 

Lär köpa en ny pilatesboll också. Var hos sjukgymnasten i torsdags och fick ert program som jag vill komma igång med. Några av övningarna kräver boll men går nog att göra utan också. Men saknar min pilatesboll som gick sönder i flytten. 

Äntligen känner jag mig pigg och energisk igen!! 😃😎☀️

Ha en solig dag! RSS 2.0