Ägg, ägg och ägg!

Massa ägg! Mumsigt faktiskt :) Äter ägg som godis, haha, nää inte riktigt. :P
Kom på att mitt slarv i måndag inte var så bra. LCHF = lite kolhydrater och mer fett, men jag proppa i mig lite fika, glögg, pepparkakor och godisar. Det bara blev så och jag tyckte jag kunde unna mig det. Då kom sötsuget! Kände mig hungrig och sötsugen. Så då lärde ju jag mig hur lätt det är att hamna tillbaks i den cirkeln :)

Hittade ett otroligt bra citat idag som passade in jättebra!'
"You can have anything you want if you are willing to give up the belief that you can't have it."

Nu ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen för att läsa lite och varva ner.
Oj, nu kom Albin på att adventskalendern börjar imorn. Mysigt :) Har ingen aning om vad den handlar om, de brukar va dåliga i början, sen fastnar man och tycker de är jättemysiga :)

Adjöss - alla löss!

100 push-ups!

Yes! Jag ska göra hundra armhävningar! Tessi visade mig ett 6-veckorsprogram igår på hundredpushups.com och jag nappa direkt!
Det innebär att varannan dag ska man göra ett set med armhävningar och följer man det och utvecklas som testet så kan man göra 100 armhävningar efter 6 veckor. :) Lite najs!
Igår provade jag att maxa för att se vart jag ska börja i testet, och då hamna jag på 20 st. På min storhetstid som friidrottare klarade jag 50 stycken, nu är jag långt ifrån det, så det ska bli spännande att göra 100 stycken :)

Nu dricker jag lite kaffe och har precis målat om naglarna. Ska snart göra  mig klar och sen gå till Studion med Stina, först ska jag fixa ögonbrynen på två kollegor innan det blir full fart med konsultjobbet. :) Stina praktiserar hos mig nu, alldeles ypperligt! Igår fixa hon min frilla medans vi kikade på en dvd med en hudvårdsklass sen lärde jag henne en snabb sotning. Det var bra träning för mig eftersom jag skulle visa den på kvällen sen på utbildningen.

Kvällen blev toppen! Jag älskar att prata inför andra nu och dela med mig av mina ideer! Oftast blir det rätt flummigt och glatt, vilket jag gillar. :) Tänk att det har vart det värsta jag vet... hade sån fruktansvär ångest för sånt när jag gick i skolan... mest i högstadiet och gymnasiet, innan dess var det egentligen inget problem, men det hände en liten, liten grej som ändrade allt.

Det har börjat tunnas ut med grjer i lägenheten nu. Tessi flyttar ut i mitten av december så då blir vi ensamma i en stor trea. Spännande! :)

Ha en härlig dag!

Kaffe med massa grädde i :)

Åååh, mums! Jag hatar kaffe med mjölk, men kaffe med grädde är underbart! Tog vispgrädden som jag hade kvar och värmde den lite snabbt i mikron, hällde sen på kaffe. Det blev 1/3 grädde och 2/3 kaffe i koppen. Mums!
Förutom att det är gott är det mättande också. :)

Ska käka ett kokt ägg nu innan jag går mot studion. Det har blivit mitt nya mellanmål, ha ett kokt ägg eller två i kylen som jag käkar när jag blir sugen. :)

Igår fick jag ett rejält sötsug och dämpade det med varm choklad gjord på grädde, hett vatten, kakao och lite mörk choklad :)

Nu ska jag göra mig klar och gå till studion med min praktikant! :) Hihi, vad skojigt. Ska testa makeupen inför ikväll på henne också tänkte jag, så får vi se hur det blir på olika.

Ut i stormen! Ha en härlig dag!
RSS 2.0