Första lådorna packade!

Igår och idag har vi börjat packa undan sånt som inte akmmer användas innan vi flyttar. Massa ljuslyktor, fin-servisen och prylar. Har samlat ihop en hel del som ska till Erikshjälpen. Hm, har nog tillräckligt med grejer för att ha en loppis :P synd man inte tänkt på detta tidigare, då hade man kunnat sälja iväg allt för en billig slant. 
Aja, skönt att komma igång iallafall :) 

Igår kollade vi på syrrans sista match för säsongen. De vann och har säkrat en till säsong i division 2! 
Sen blev det mysmiddag, alla tre vid bordet. Lovis trivs i sin nya stol och tycker om att kolla på oss när vi äter eller så mumsar hon på sin giraff :) 

Nu sover hon i vagnen och jag sitter och slappar lite. Albin pysslar i förrådet med en vän. Vi har hunnit med att tvätta idag också, tvätten är vikt och ska in i skåpen. Har börjat använda strlk 68 nu på Lovis, hon kan fortfarande ha en del kläder i 62 men de flesta är undanplockade. 
I fredags kväll var vi till köpis en sväng med Albins mamma. Hittade flera fina bodys till skruttan och utnyttjade lite värdecheckar. Albin fick två par jeans från jack&jones i för tidig present av sin mor. 

Attans vad jag längtar efter att flytta nu! :D 

Ha det najs alla glada! 

Bläääääsch!

Hela veckan har vi varit instängda i lägenheten, Lovis och jag... Har varit ut till affären två gånger när Albin kommit hem. Skönt arr få lite frisk luft iallafall. Febern försvann häromdagen, trodde jag skulle kunna ta mig ut igår och göra allt jag planerar men fick ställa in alltihop... Börjar krypa lite i kroppen.
Idag känns det lite bättre mest bara hostan som är kvar, slemmig hosta som låter hemskt. Är värst på natten, morgonen och kvällen. 
Tack och lov är Lovis kry iallafall! :)

Nä nu behöver jag en kopp kaffe och Lovis vill vila en sväng. :) 
Ha det najs!
RSS 2.0