Sista april

Tvätten hänger på tork i tvättis, disken är diskad, kaffet uppdrucket, kikat disney-dags och buren står på tork. Snart blir det dammsugning, moppning av golven, fylla nytt spån i buren och låta Bysse möblera om lite, sen förmodligen dammsuga igen eftersom han skvätter ut massa spån direkt.

Senare blir det grillning hos pappa och resten som är där, får se hur det blir ikväll. :)

Igår matade vi ormarna samtidigt som vi kika på "Så ska det låta". Det var smidigt, då kunde de få komma in i terrariet med lite mellanrum, så de inte stör varandra när de är kinkiga efter maten. Vi njöt av tvn, den är grym! :)
Just ja, jag råkade glömma att stänga terrariet 2 gånger igår... Vi hade släppt in Svans, den stora bruna ormen. Medans vi vänta på att de andra skulle käka klart stod glaset öppet, mycket öppet! Haha, jag fick några sekunders panik när jag märkte det, tillslut såg jag en liten svanstipp i spånet i terrariet, han hade redan hunnit börja gömma sig. Tur han syntes annars hade han lika gärna kunnat vara var som helst i lägenheten. Haha :)

BTW, känner mig mer och mer nöjd med frillan! Bilderna är inte rättvisa, den är bättre IRL :P När man ser helheten. Känns riktigt bra! :)

Nu ska jag fortsätta, ha en härlig sista april!

3 cm ;)

Yeeey! Igår kom Albin hem med en ny tv. Vi var och kika på alla affärer förra helgen och hitta en vi ville ha. I väntan på lönen hann Media Markt med en kampanj så igår sålde de ut alla sina demo-tv som stått i butiken. Albin åkte dit, och kolla om den vi kikat på fanns och det gjorde den! Till ca 30% rabatt!! Weehoo!
Det blev en Samsung LED-TV, 40", 3 cm tjock med 100 Hz så man inte ser kamera-svepen. :)
Det kan man kalla platt-tv, 3 cm... nu verkar ju alla "gamla" platt-tvs som tjockisar istället. :P
Bilden är grym och jag behöver inte längre ha glasögonen på mig om jag ska kolla på tv, även om det är skönt ibland ändå. Nu fattas bara att koppla in mitt ljudsystem också.

Nu ska jag sätta lite fart med dagen, har en del att hinna med. Ska jobba kl 11 och innan dess hämta ut biljetter till måndagens match, Gefle - Halmstad. När jag kommer hem blir det lunch och disk och städ, av både lägenhet och bur. Ikväll blir det middag och förmodligen soffmys med Albin framför nya tvn. :)

Igår kväll var jag förbi hos pappa. Eddie och Rikie var där också, hans vänner från Holland. Kul att träffa de igen, även om det inte var så längesen sist, då vi var på opas/farfars begravning i Holland i mars...
Kul att träffa de som sagt, och det blir säkert mer i helgen. :)

Ha en najs dag och en härlig helg!

Naaajs!

Har suttit vid datorn en stund med balkongdörren öppen så jag fått lite sol på min mage, skönt :) Bysse var ute på balkongen samtidigt, han har en liten hinderbana där ute men mest ligger han och latar sig.

Snart ska jag skutta in i duschen och fixa mig. Har en facial innan lunch, sen hem och käka lunch och diska lite, blir nog en promenad också då, innan jag ska åka och jobba igen. Skön dag :)

Imorn blir det lite jobb och sen städa buren och mata ormarna. Köpte nya möss igår men märkte att vi hade visst 4 st kvar i frysen. Aja, då har vi mat åt ormarna för några månader framåt. :)

Vad händer på sista april då? Jag har ingen aning än. Ska iallafall vara med Albin, och det känns bra. Vi får se var och hur det blir. :)

Nu är kaffet uppdrucket så det är dags att röra på sig. Ha en härlig dag!
RSS 2.0