Söndag?

Känns som att det var söndag igår. Min fredag kändes som lördag oxå. Knepigt :) Men blev så eftersom makeup-utbildningen var på fredag-lördag, brukar vara på lördag-söndag. Men det gick bra och nu är jag van att det är söndag idag. :)

Det blir en spännande dag idag, först lite jobb, ska fixa klart det sista inför månadsslutet. Sen städa på studion eftesom vi får finbesök imorn :) Spännande! Fullspäckad dag imorn, utbildning och gästevent från kl 13 ända till 21. :D
Ikväll blire fotboll.

Ska ta hand om min lilla älskis, han vart lite dålig igår efter sprutan. Först kände han inget, men mot kvällen blev han hängig, huvudvärkig och febrig. Inatt var han som ett element, varmt och mysigt för mig, men han mådde itne alls bra, stackars. Så jag har fått pyssla om han lite, gjort iordning frukost och pussat lite på pannan :)

Oj, ser att listan med saker jag ska göra idag har blivit lång! Dags att sätta fart :) Fixa till sig lite och dra till Studion :)

Ha en bra söndag (?)

Baj!

Lördag!

Vaknade bakis. Lite sliten efter Mirjam och Emils inflyttningsfest :) Det var trevligt igår, åkte dit direkt efter jobbet. Jag och Danne vann frågesporten, najs! :P Det var frågor om Mirjam och Emil, som de gjort själva. Kvällen slutade med Slick, var en hel del folk där, märktes att det var löning. Innan bussen hem köpte vi korv, långkorv, 2 sorters senap och lite ketchup :) Kanonkväll!

Lyckades ta mig upp kl 7 imorse, Albin hjälpte till lite. Tog mig till Studion. Fick ny energi när jag kom dit, blev pigg och glad igen :) Jobbat på hela dagen. Kom nyss till Albin, väntar på middag medans vi kikar på Brynäs-matchen. Ikväll blir det Robinson och mys. Albins syster och hennes Axel är på besök igen. :)

Nä, nu är jag hungrig, känner mig sliten :P

Baj!

Generation Fett!

Najs, kollar på massa tjockisar på tv, som tänder på tunnisar, och tvärtom. Läskigt. När jag säger tjockisar så menar jag verkligen tjockisar! Några hundra kilo, stor som 3 normala människor!
Käkar Cheez Balls och  julmust med älskis :) Haha, bra där. :P
Senast vi drack julmust ihop var ju typ ett år sen, drack det en hel del när vi träffades, innan vi erkände för varann att vi hade känslor för varann. Hihi, allt var så pirrigt då :P Mysiga minnen kommer upp när jag dricker julmust nu :)

Imorn ska jag upp tidigt, Moster Helena hämtar mig vid 9, så åker vi till Makeup-utbildningen, gaaah vad tidigt :P Är inte van att vara igång så tidigt. Men det går nog bra. Ska hjälpa Lotta att hitta typ 15 till frivilliga modeller till steg-2 på lördag, borde inte bli så svårt, ska bli skojigt :)

hmm, har ett litet dilemma, har ingen aning om vad jag ska ha för kläder imorn kväll. :S Har typ inga kläder här, och hinner inte hem imorn för att hämta andra kläder. Åker direkt från jobbet, efter att jag haft en klass. Får försöka sno ihop nåt av det jag har här, det blir nog bra, så länge det inte blir mjukisar :)

Nu börjar programmet igen, rätt skojigt :P

Baj!
RSS 2.0