Det känns najs!

Är hemma efter en trevlig stund på stan med Cicki och Camilla :) Fikade, käkade och snacka massa. Innan dess jobbade jag och hann med en kort sväng på stan med syrran. Kom hem typ halv 10, då kollade jag på tv med Albin och Tessi. Nu ska jag krypa ner i sägen och läsa lite. Migränen är inte borta än, men jag står ut med den för tillfället.

Imorn blir det full fart! Spännande :) Jag kommer somna ovaggad imorn kan jag ju säga. Det känns bra, även om det inte är helt klart. Jag fokuserar på målet och vet att jag kommer fixa det. Aaaah, det känns så himla bra!!! :D

Hittade ett jättebra citat idag. Det passade verkligen in och jag behövde det.
"If there is no struggle there can be no progress. I know some times we want to avoid struggle but the truth is the bigger the struggle the bigger the reward is at the end of the road."

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ha det så najs!

Lite bilder från Göteborg. Känslan vi hade där nere var helt fantastisk! Jag ska spara på den så länge det är möjligt och påminna mig själv om hur bra det kändes. :)


Migrän...

Alltid lika trevligt. Igår morse smög migränen sig på igen. Jag ignorerade det och åkte och jobba efter lunch ändå. På kvällen hade jag en klass, då var jag alldeles flummig i huvudet. Det gick ganska bra ändå, iallafall när man har annat att tänka på. Efteråt blev det mycket värre. På kvällen hade jag jätteont och mådde illa, men bestämde mig för att färga håret ändå, så jag fick nåt att tänka på.
Håret blev typ oranget, haha, men det blir nog bättre nu när jag tvättat det en gång. Det skulle bli guldkopparblont eller vad det nu stod. :)
Lyckades somna igår iaf, när migränen var som värst. Imorse kändes det bättre men så fort det blir ljust eller jag rör på mig blir det värre igen. Men det är inte alls lika illa som igår. Snart ska vi handla lite ingredienser till billbak, eftersom Albin fyller år på fredag. Så det blir bakning på fredag morgon innan jag åker på kryssning. :)

Sen idag ska jag jobba en sväng och senare ikväll ska ajg träffa Cicki och Camilla på stan för lite power-talk. :) Det blir najs och det behövs verkligen nu! Haha, jag vet att jag kommer fixa det här, men det har hänt olika saker som försvårar det. Igår gjorde jag ett val: antingen bryta ihop och ge upp eller fortsätta fokusera på målet och hitta lösningar. Jag valde det sistnämnda och det känns bra.

"I can do it even better with broken heels!"

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen komma igång med dagen, även om den går lite i slowmotion för att migränen inte ska bli värre.

Ha en fin dag!

Det räcker nu!

Har suttit i vardagsrummet och fikat och kollat lite på datorn. Under den tiden har jag fått se från gårdages GIF-match 3 gånger! Det räcker nu, jag vill inte se mer :P Jag vet att läget är risigt men jag är övertygad om att de håller sig kvar i allsvenskan :)
Den 16:e ska jag, syrran, Kajsa och kanske Cicki på bortamatchen mot AIK, med resten av arenapersonalen. Det ska bli skoj! Men innan dess är det kryssning nu på fredag med resten av publikvärdarna och programförsäljarna. Det blir najs! :)

Typiskt... nu kommer inslaget igen med gårdagens match... nu byter jag kanal!

Ska dricka upp mitt kaffe nu och ta en promenix runt Brynäs. Har fikat lite med Albin. Det blev kaffe, kakor och en varsin tårtbit som blev över på unitmötet igår. Karin kom dit med 2 jättefina tårtor, som var supergoda! Fyllda med polly-fluff och jordgubbgrejs! Mmmmm...

Sen blir det lunch och diskning, vi börjar få in rutinerna nu och hjälps åt med det mesta, det känns bra :) Inte alls som jag var van att ha det förra gången jag bodde med en kille. Då gjorde jag allt och ännu mer. Tiderna förändras, tack och lov :)

Dagens kloka ord:
"Kindness is the language which the deaf can hear and the blind can see."

Nu ska jag röra lite på mig.
Ha en härlig dag!
RSS 2.0