Vart tar dagarnavägen?

Oj oj, dagarna bara rusar förbi! Tyckte det var helg nyss men så helt plötsligt är det onsdag kväll! 
I helgen har jag jobbat igen. Veckan har bestått av lite bakning, påbörjat städning och hängt lite med Haley och Gabriel. Vi såg Kalla ta guld igår i mobilen när vi satt nere på Waynes :P Idag var jag och syrran hem till mamma och hjälpte henne, hon har opererat knät. Under tiden var Lovis med Emil. Sen kollade vi skidorna hos syrran och Emil. 

Nu är jag aptrött så det lutar åt en tidig kväll. Föräldragrupp på BVC imorn och sen ska jag städa inför helgens kalas. Jag fyller 27 på fredag så släkten kommer på besök i helgen. 

Jaaa, det här vart ju ett tråkigt inlägg. Haha. Så kan det gå när man är trött. :P Lovis somnade för en timme sen och vi ska också lägga oss snart.

Pigg o glá! :D

Äntligen är skruttan på topp igen! Hon började piggna på sig tidigare under veckan och det var så skönt att se! :)
Idag var vi ut till köpis på brunch-date med Malin och Texas. Kollade lite shopping och Lovis fick nya pyjamaser. Väl hemma var det bara att laga middag och invänta syrran som skulle vara en stund med Lovis. Blev lite krock idag då Albin slutar k 17 och jag skulle instruera på Friskis kl 17, så syrran var med Lovis till Albin kom hem :) smidigt värre!

Igår var vi på babyrytmik igen. Det var skojsigt men vart trångt, mycket folk igår. Lunchade med Haley och Gabriel efteråt :) gosiga små barn, skiljer bara 15 dagar på de två och de är så mysiga med varandra, klappar och ger varandra leksaker. Iofs tar de varandras saker också men de är söta med varandra :) 
Var sjukt trött igår eftermiddag så sov lite med Lovis innan Albin kom hem. Svårt att sova med en bebis som bara drar en i håret och petar en i ögat :P Tokfia!

Nu vill jag ha våååååår! Snön töar bort och det är bara slask och is överallt. Kan lika gärna bli vår med sol! Vill inviga nya vagnen också :P kombivagn som funkar både som cykelvagn, springvagn och vanlig vagn. Thule Chariot Chinook 2, vi har suktat efter den i mer än ett halvår. Passade på att beställa den när babyland hade 10% rabatt och vi är ruggigt nöjda! Den är stabil och har bra stötdämpning och rullar otroligt lätt. Svängbara framhjul som går att låsa, sen är den enkel att fästa på cykeln. 
Ser fram eller att se vad den går för ;) 


Nu är det dags att plocka iordning alla leksaker och göra sig redo för lite skönhetssömn. 
Ha det fint! 


alla hjärtans dag 💜

I lördags var det alla hjärtans dag. Vanligtvis brukar jag fixa lite extra till min kära men i år blev det en bakelse till kaffet och en liten whiakey. Hann inte förbereda nåt mer avancerat. 
Tanken var att vi skulle på middag hos syrrans svärföräldrar på kvällen men eftersom Lovis var sjuk så blev vi hemma och kollade på melodifestivalen och några avsnitt breaking bad. 

I fredags var det fredagen den trettonde men vi klatade oss från otur, blev en bra dag trots en liten sjukis här hemma :)

Igår var jag på friskis halva dagen. Först gymintro med nya värdar, sen tränade jag och syrran innan jag hade instruktioner. På kvällen spelade vi bingolotto och slappade i soffan resten av kvällen. 

Nu ska jag sova. Skruttan vaknade till för en stund sen, ca en timme efter att hon somnat. Verkade ha ont i munnen, antar att tänderna i överkäken är påväg nu. Stackars lilla plutt 💕 hoppas hon får sova bra resten av natten. Hon har frisknat till under dagen och verkat mycket piggare ! 😃 

Ha det najs!

Mina hjärtan på alla hjärtans dag! 💕😍😘
RSS 2.0