Söndag!

Shit alltså, det här känns svårt... Jag borde inte ens tänka på det eller skriva om det. Men jag känner att jag behöver skriva av mig för att kunna släppa det, iallafalll så jag kan släppa det idag, så jag kan fokusera på det jag måste göra. Jag kan bara inte släppa det, du finns i min hjärna hela tiden, men jag känner inte igen dig. Jag känner mig alldeles tom och vill så gärna hjälpa dig... jag bryr mig om dig och vill ditt bästa, men jag är så himla rädd för hur det ska bli när det här reds ut. Kommer allt att bli som vanligt igen då? Jag känner mig ledsen... Jag vet att vi ska avvakta tills imorn, då kommer allt lösa sig och du kommer få hjälp om det behövs. Jag kommer fortfarande se dig som den du är, inte som den du är nu, utan den du egentligen är, oavsett hur det här löser sig. Tills dess släpper jag det här för tillfället, så jag kan fokusera på mitt.
Jag vet att du är smart, du är en av mina bästa, men just nu är du inte dig själv, det skrämmer mig. Jag skakar, känner en stor klump i magen, vet inte vart jag ska ta vägen. Det här känns jättejobbigt, igår bröt jag ihop totalt.
Jag vill bara krama om dig och se att allt är bra, se att du är dig själv.

Nu har jag skrivit av mig, jag avvaktar tills imorn, då kommer vi få mer rätsida på det här. Du ska veta att du kommer att få allt stöd och support du behöver, ingen kommer att döma dig. Ingen behöver ens veta.

Nu ska jag fokusera på det jag ska göra :) Sitter och dricker lite kaffe nu och ska jobba lite. Tidigare idag har det vart nykonsultutbildning och karriärutbildning. Senare ska jag förbi pappa en sväng, innan jag åker hem till Brynäs. Får se om Tessi är hemma. Hon ringde mig inatt och var väldigt less på grannarna under som hade  pundarfest :P kl 4 fick hon nog och ringde polisen som kom och kasta ut alla. Tidigare, vid 12, hade hon ringt störningsjouren, men de lyssnade bara utanför dörren och det hjälper ju inte mkt när man vill sova.
När Albin kommer blire en sväng till affärn.

Ja, då äre dags att sätta fart!
Ha det så najs!

Tjollahoppsan!

Den här dagen har gått fort! Okej, den är inte över än, men ändå.
Började med en oplanerad sovmorgon. Var skönt att sova ut lite och vakna till liv. Efter frukosten och kaffet åkte jag till Studion för att städa, det är min städvecka. Jobbade lite grann oxå. Det var faktiskt riktigt skoj att städa idag, hade glad musik på medans jag putsade speglar, bytte glödlampa, diskade, vattnade blommor, tömde sopor, putsade lite här och där och moppa golven. Hörde inte så mkt av musiken medans jag dammsög, men det var oxå skoj.

Innan jag åkte till Albin mötte jag upp Jessica en sväng på stan. Gjorde ett litet ärende åt henne och hon hitta ett par nya skor, najsiga! Hon inviger de nog ikväll, partypinglan ;)
Nu har jag precis käkat middag med Albin och hans familj, trevligt. Just nu är det hockey, men jag väntar in Robinson-finalen. Efter det blir det ett mys-bad med älskis, vi fick lite roliga badbomber och badskum av hans syster i julklapp så ska använda nån av de. :) Efter badet blire Paradise Hotel XL. Sen sova, imorn ska jag upp i tid och hjälpa till på nykonsult/karriärutbildningen, jag håller i makeup-delen. Det blir skojsigt :)

Nu ska jag krypa ut i soffan och myyysa med Albin, tills Robinson börjar, då dissar jag hockeyn ;)
nähä, det ska jag visst inte :P Albin kom in och sa att vi ska åka till affärn och köpa nåt gott, det låter najs! Lånar bilen och tar en sväng till Ica.

Ha en härlig lördag!
Baj!

Fredag! :)

Najsi!

Nu är jag på Studion igen, ska fixa lite och ringa några samtal innan jag drar till Hille för en makeup-rådgivning. :) Mina gamla hemtrakter! Skojsigt! Värdinnan, som nu oxå är konsult, är några år yngre än mig, så känner inte igen henne från Hille-tiden, ska kolla med Mirjam om hon vet vem hon är, kanske känner jag igen hennes  mamma, som oxå ska vara med? Det blir trevligt iaf! :)
Sen hem till Albin, ska sitta där och jobba lite, eftersom det blir så himla mkt restid om jag först ska till Hille, sen till Studion, sen till Albin. Tar med mig en bunt kundkort och jobbar därifrån ist. :)
Senare ikväll, när jag jobbat klart, så blire mys, ta det lite lugnt och ladda om batterierna inför helgen och en ny vecka och månad! :)
Jag är grymt laddad, det här kommer gå superbra! Det har aldrig känts så här bra i DIQn! Måste vara för att jag börjat lita på mig själv mer, jag kan ju det här! :)
Det enda som känns tungt just nu är att jag vill nå ett högre inköp, för att bli stjärnkonsult, om jag missar det så kan det innebära att jag får avbryta DIQn, det går bara inte! Jag lär köpa in lite lager.

Glömde rengörings-grejerna här igår, så lär tvätta av mig gammalt smink och lägga ny makeup. Det blir bra, har ju alla prylar här på Studion så då kan jag leka lite :)

Igår var det full fart typ hela dagen! :) Kändes skönt. Avslutade gårdagen med en klass på kvällen. Eller nej, sen åkte jag ju till pappa, för att Kim beöhvde kolla ut nytt läppstift och lite nya skuggor :) Najs!

Nu äre dags att sätta igång! Härligt!
Ha en underbar helg!

Hakuna Matata!
RSS 2.0