Jobba, jobba, joo-oobba!

Nu har jag jobbat en vecka efter en härlig semester. Det kändes bra att komma tillbaka till jobbet och vanliga rutiner igen, kände mig mätt på sommar och har haft set otroligt skönt :)

Har kommit igång med gyminstruktioner också så det känns kul. Nu fattas det bara att träningsrutinerna blir densamma igen ;) men det är inte långt dit. I söndags var vi båda lediga, åkte till köpis och hjälpte moster att köpa dator och lunchade. Sen åkte jag och Albin till hans föräldrar för att se Gefle återigen få ett poäng... Så himla surt!! Halmstad får in ett mål på frispark i sista övertidsminuten...

Aja. Sport är sport. På tal om det så gav jag mig på att spela minigolf i torsdags. Avskyr minigolf, har ingen bra teknik och inget tålamod. Men spelade med kusiner och familj i mysiga högbo så vad gör man inte när minsta kusinen fyller 15 år? :) Det blev en toppendag med strålande väder. Grillade hamburgare, fikade och promenerade runt lite. :)

Idag har jag sovmorgon och ska strax ta tag i disken innan jag gör mig klar. Ha det skoj! :)

Ullared! :)

Åkte tidigt igår morse och nu är vi påväg hem igen. Hittade massa grrjer, julkkappar, födelsedagspresenter och gott :) Vi bodde på hotellet, smidigt värre :Pnostalgitripp

igår blev det en härlig dag. :) Först shopping och lunch på Bryggan med svärföräldrarna. Sen åkte jag, svärmor och syrran till Hillsjöstrand där vi bodde som barn. Allt var sig likt därute, men lite nybyggt och vårt hus hade bytt färg och blivit större. Bryggorna var kvar och stranden var lika mysig som jag minns. Förutom att allt såg mycket mindre ut än vad det gjorde när man var liten. :) Det kändes skönt att åka tillbaka dit. Många fina barndomsminnen väcktes och jag älskade att bo där ute i sommarstugeområdet. De senaste åren när det vart lite kaos har jag fokuserat så mycket på allt skit som var från att jag var tonåring till vuxen, så det kändes riktigt bra att påminnas om allt som var bra innan dess :) Det har liksom försvunnit i processen. Vi bodde ändå där tills jag var typ 8 år så det har verkligen präglat mig som barn. :) Här kommer lite bilder från gårdagen. :)

RSS 2.0