Moccamaster!

Yeah! Igår beställde vi en moccamaster, sägs vara typ bästa kaffebryggaren. ;) återstår att se!
Tänkte köpa en på jobbet men vi hade inga i lager, så beställde via vår hemsida istället. 10% rabatt med kortet är ju inte helt fel. ;)

Nu ska jag snart ner en sista sväng till tvätten. Albin åkte precis till jobbet. Jag är ledig så det blir en del ärenden idag. Ska snart till posten och hämta en leverans med produkter, får se om jag hinner leverera allt idag. Kul med lite nyheter, ny parfym, nagellack och flytande eyeliner. ;)
Lär även förbi söders zoo och köpa ormmat. Sen efter lunch blir det träning och sen två instruktioner. Ikväll är det storhandling med min kära och sen mata ormarna och möblera om terrariet, det ska hamna i vardagsrummet. :)

Full fart med andra ord!
Ha det najs!

Full fart!

Känns som om alla dagar är proppade med saker att göra. Jobb, instruktioner, träning, sysslor och ärenden. Skönt att ha saker på G hela tiden, men jag oh Albin går om varandra på dagarna. Tur vi tar tillvara på den lilla tiden vi kan umgås :)

Idag är jag ledig. Ska åka med syrran till h-by köpcentrum och kolla in lite nya butiker. I eftermiddag är det två instruktioner och direkt efter det blir det fotboll på Allstar eller Interpool. :)

Första november går jag upp i tid på jobbet, samtidigt som jag kommer få ett eget ansvarsområde. :) Det känns super! :D

Träningen går också framåt och fortsätter det att vara lika kul kanske jag satsar på september nästa år. Kanske, bara kanske. Så säger inte för mycket än. Jag kör på så länge det är kul, har satt upp mål och det känns motiverande! ;)

Ny ska jag ta mitt kaffe så jag vaknar till nån gång. Jag blir lite seg när jag vet att jag kan ha sovmorgon. :)

Ha det så najs!

Skumma känslor

Hmm. För några dagar sen när jag och syrran var på stan så mötte vi m. Det skumma var att senare på kvällen så tänkte jag på det och insåg att jag inte känt nånting alls då vi träffades. Kramen kändes inte. Jag kände ingen ilska, frustration eller andra jobbiga känslor. Och det är ju bra. Men jag kände heller ingen glädje eller något positivt med det. Visst, skönt att se att personen i fråga lever och ser frisk ut, men det visste jag ju ändå.

Det känns konstigt att inte känna något alls. Samtidigt är det kanske ett tecken på att jag lämnat mycket bakom mig och accepterar att det är som det är idag.
Ibland är det svårt att vara människa. :)

Hakuna matata - lämna det förflutna bakom dig.

RSS 2.0