lite sjuk...

jaha, då har man dragit på sig en förkylning, bra jobbat Linda... kände det redan igår morse, det brände och rev i halsen. När vi sen satt oss på tåget från Gbg så kände jag att jag började bli febrig. usch usch, nu gör det ont i typ hela kroppen, framförallt halsen och huvudet, jag fyser och svettas... Albin ska snart iväg på körlektion så då ska han köpa lite grejs på apoteket åt mig.

Gårdagen var iaf toppen! Gick in på Liseberg när de öppnade, värmde upp med Lisebergsbanan, Kanonen och Balder. Sen började vi bli lite hungriga. Efter lunchen körde vi vidare med lite lugnare attraktioner som Flume Ride. Hann med Kanonen och Balder igen oxå. När vi satt i Svingstolarna/slänggungan  började det regna, rätt mkt faktsikt, det var inte kul. Så vi tog skydd innan vi tog oss upp för att ta en fika på Ben and Jerrys Glassbar :) Sen kom vi till den läskigaste av de alla! :O
UTSIKTSTORNET! Shit, vad det var obehagligt, titta på utsikten högt upp som tusan! Blää, jag gillar inte höjder. Ändå åkte jag Uppskjutet och Uppsvinget, oxå läskigt :P
Enda sättet att komma över sina rädslor är att göra det man är rädd för. Rädslorna ska inte få styra mig.
Sen vare dags att röra sig hemåt, eller ja, mot tåget.

Nu ligger jag i sängen och är lite krasslig, ska försöka ta ett bad snart så jag piggnar till och orkar jobba lite idag oxå :) Ikväll är det möte, får se hur mkt jag orkar vara med.

Ha en bra dag, Daggis.

Liseberg! :D

Snart ska vi på Liseberg! :D Det blir jag, Albin, Kicki, Emanuel och Malin :) Vi har precis fikat upp sista biten kolatårta, som Albin köpte och bjöd gänget på igår. Nu äre bara tandborstning kvar sen går vi mot Liseberg :) Ska bli knaonkul, hihi. Var ett bra tag sen jag var här, när Balder var ny tror jag. Synd att du inte kan vara med, Daggis.

Sen ikväll åker vi hem med tåget, raka vägen till Gävle. Kommer hem inatt vid 2. Imorn blire upp att jobba igen, full fart! :D

Nu drar vi, baj!

Seminariet slut

Nu är Seminariet över. Har precis laddat upp lite bilder till datorn :D
Här kommer ett litet kollage med saker som jag vill minnas :)Lotta går ner på scenen för att hon var top 3 i Sharing i Sverige, på scenen står redan top 3 i Finland och Norge.


WEEEEII! Lotta blev Queen of Sharing i Sverige! Grattis Grattis! :D Var så himla kul att se, jag lär av den bästa, nu är det bevisat! :)
Jag och Albin på andra Aeards Night, då Skandinavium lyste rosa! :) Halsbandet fick jag på dagen, en utmaning som var under året där man skulle rekrytera 9 st nya konsulter. Fick gå upp på scenen med massa andra och hämta mitt halsband, det är sötvattenpärlor, små och stora glaspärlos, man kan vira det ett, två, tre eller fyra varv, det är rätt tungt, så det är nog inge plast-skit :P Det var kul att få :)

Idag var sista dagen och nu är vi helt slut, men laddade :P Ska städa och packa lite idag, sen slappa och ladda för Liseberg imorn! :D Albin ska bjuda mig på Liseberg, eftersm jag inte ville unna mig själv det. Go du är min älskling <3

Ha det bra, Daggis!

RSS 2.0