Nej, det är ingen vanlig dag...

För det är Lindas födelsedag! :)

Imorse fick jag ett paket av Albin direkt när vi vaknade. En ljusrosa morgonrock! Kändes jättelyxig med en tjock krage :) den förra jag har börjar bli sliten så han ville unna mig en ny :) den kommer nog användas mycket under sista delen i graviditeten och alla gånger jag ska upp mitt i nätterna och på morgnarna när jag är hemma med bebis :) 

Är ledig idag och har mest tagit det lugnt, vilat mina stackars ljumskar lite grann :) var till Hemlingby köpcentrum med syrran, pappa och Kim och kollade lite på stadium outlet. Hittade en tröja från röhnisch. Var också in på childrens house för att kolla in lite prylar inför ikväll, då har de babykväll och vi tänkte förmodligen köpa ett babyskydd. Kikade på det de har erbjudande på och fick hjälp av en som jobbar där, hon visade hur man monterar den och berättade mer. Kändes bra :) 
Visst, vi har ingen egen bil, men båda har körkort och våra föräldrar har bil som det händer att vi lånar ibland. Så åker vi ju iväg med de ibland också. Så ett babyskydd kommer att behövas. Det är riktigt bra pris ikväll, 999 för babyskydd+bas, ordinarie pris är 1994 kr. 
Hoppas det finns kvar bara ;) 

Vi åkte förbi team Sportia också, hälsade på syskonen Bokström och köpte nya skor till jobbet. :) 
Nu är jag hemma och ska börja fixa lite till imorn. Då kommer häften av släkten på besök. Resten kommer på lördag. Har bakat två sorters kakor förra veckan och tänkte hinna baka kolakakor imorn förmiddag också. 

Nä, dags att sätta lite fart :) 
Ha det najs! 

Stackars ben!

Ojoj, mina stackars fötter och ben. Känner mig lite som en pensionär när jag inte orkar stå upp hela dagarna på jobbet. Har jobbat 4 dagar i rad och för varje dag har det blivit mer och mer jobbigt att stå en hel arbetsdag. Det strålar och skaver i ljumskarna mot eftermiddagen och när jag kommer hem från jobbet är jag helt slut i benen och då gör det ont i ljumskarna, kan bara ligga och vila. Imorn är jag ledig så får se hur det känns efter en vilodag. Förmodligen är det bara en period nu när det är lite jobbigt att arbeta en hel dag, hoppas på att det blir bättre snart. Annars vet jag inte hur jag ska klara av att jobba i fortsättningen. Kan ju inte direkt sitta i kassan och jobba, då hamnar jag under kassasisken, haha. 
På mina lediga dagar känner jag inte av fogarna eller ljumskarna något alls, det är bara efter en hel dag på jobbet. 
Iofs är det nog inte så konstigt. Graviditeten i sig är väldigt harmonisk tycker jag, men kroppen är annorlunda och det är nog inte så konstigt att det känns jobbigt att stå upp 8-9 timmar på en dag. Förhoppningsvis får jag snart beslut om graviditetspenningen och hoppas verkligen på att råd n beviljad. Isåfall jobbar jag bara till sista mars :) 

Nu är os över... Blev ett snöpligt slut för Sverige med os-final i hockey. Förutom förlusten så känns dopinganklagelserna på Bäckis riktigt sura... Ska bli intressant att följa fortsättningen i den debatten och se vad IOC säger om några dagar. 
Matchen idag såg jag på jobbet, vi kopplade in en box till alla tv som sitter på väggen så jag såg även från kassan :P i förrgår när det var semifinal kunde vi inte koppla in bilden i butiken, så jag hade sportradion på i kassan och hade lunch när sista perioden var :) 

Nä, nu ska jag varva ner lite. :) 
Ha det najs!

100 dagar till BF :)

Idag är det 100 dagar kvar till bebis är beräknad! :) Så imorn är vi nere på tvåsiffrigt. Det händer mycket nu och samtidigt är det så långt kvar :PIdag var både jag och Albin lediga. Kollade på hockeyn och lite annat från OS imorse med lite fika. Vid lunch åkte vi till Mio och hans vän hängde på. Vi skulle köpa två olika vägghyllor men hittade en bordslampa och spegel också. :)
Spegeln och lampan kom på plats så fort vi kom hem men hyllorna får vänta ett par dagar.
Jag passade på att baka lite mer kakor och fixa ett storkok av chili con carne, samtidigt som vi gav ormarna mat. Allt samtidigt, kändes effektivt. ;)
Blev klar precis innan jag skulle åka ner till Friskis. Nu är jag hemma igen efter att ha kört två instruktioner. Ska fixa matlådor och varva ner, sen blir det jobb 4 dagar i sträck innan jag är ledig en dag.

ha det najs! :)
RSS 2.0