Bakis och skakis...

men så ska det väl vara på söndagar :)
Igår var jag ut med Albin och David. Det var najs :) Först var vi hos Albin och spela lite kortspel och drack sen drog vi ner på Hangloose. Har längtat efter att gå ut, så det var på tiden ;) Ont i fötterna nu, men det är det värt!
När de spelade "Womaniser" saknade jag Emma på dansgolvet :P Vi brukar ha så himla kul när vi är ute! Eller ja, jag brukar ha kul med alla mina vänner ute iofs, men just den låten fick mig att tänka på Emma :P Haha. Senare under natten fick jag ett sms av henne att hon saknade mig på golvet oxå, hon var på 40-års fest. :P
Var väl lite lagomt bakis imorse, sov länge, släpade mig upp för att äta frukost ute på Albins altan. Skönt :) Piggnade till lite efter att jag fått i mig lite kaffe iaf :)
Skönt att jag inte hade nåt speciellt jag måste göra idag, inget jobb förutom städa ilte och ringa lite på Studion. Men det känns bra att göra nånting iaf :) Ska gå och handla snart oxå, sen ta det lugnt och vänta på att Albin kommer :) Han är och badar i Engesberg med David, de skulle försöka cykla dit. Hade ju gärna följt med, men lärade jobba lite, så tror jag faktiskt inte att jag hade pallat att ligga i solen och cykla så långt med min huvudvärk. Blir väl fler ggr :)

Nu ska jag se till att få lite gjort.
Adjöss - alla löss!

ajaj, bränd :/

Vi åkte ut till Bremmen och badade idag :( Jag,  Albin, hans mamma och hans syster. Kanonbra väder och skönt i vattnet. Kom dit vid 10 och åkte hem vid 3, så nu är vi brända allihopa :P Men det var najs. riktigt skönt väder och najs och bada lite :)
Får se vad som händer resten av dagen, just nu är vi lite möra men har haft planer på att kanske gå ut ikväll, får se hur det blir :) Hade vart najs, har vart sugen på att gå ut i mer än en vecka!

Ska ta hand om min brända kropp nu och se hur det blir ikväll :)
bajj

Fredag igen då :)

Vaknade hemma hos mig idag, var ett tag sen vi sov där :) Albin åkte hem rätt tidigt för hans syster behövde cykeln. Passade på att städa klart det jag inte hann med igår, epilerade benen och tog en dusch. Efter lunch åkte jag till studion för att packa ihop produkterna jag skulle leverera. Hon som skulle ha produkterna bor i Söderhamn, men jobbar på H&M i Valbo, så vi möttes upp där när hon slutade, smidigt :)
Passade på att kolla runt lite på Köpis oxå, slutade med att jag hitta ett par nya sandaler :) Var även in på Ikea för att kolla på gardiner, köpte inga idag men vet typ vad jag vill ha iaf :)
När jag käkade min Ikea-korv såg jag Carro och hennes syrra Camilla :) De hade precis köpt nya grejer till Carros lägenhet, så jag hjälpte de att skyffla in allt i bilen så gick vi en sväng på Köpis alla 3 :) Så fick jag åka med de till stan igen och fick en rundvandring i Carros nya lya :)
Skulle haft en intervju med en tjej hemma hos mig kl 5, men hon hade visst mejlat mig igår om att det inte funkade idag, det läste jag 5 över 5 så blev lite bitter över att jag inte sett det tidigare :P

Igår fyllde Kim år, så idag var jag till deras nya hus och fikade lite med de :) Så kollade vi på Sverige-matchen oxå och käkade kebab :) Milla var oxå där, kul att träffa henne igen, och Mirjam och Emil såklart, även pappa :P

Nu har jag precis kommit till Albin , han är i duschen så därför jag sitter här och fördriver tiden lite :P men låter som att han börjar bli klar nu :) ja, nu kom han :) Thihi, hejsvejs!

RSS 2.0