Torsdag?

Helt plötsligt är det torsdag! Imorn har jag varit på Helenas jobb en hel vecka utan henne och det har gått riktigt bra :) Skojsigt!
Idag efter jobbet promenerade jag hem och lånade Albins cykel för att åka på en leverans-runda, dels leverera till dörren och till posten. :)

Efter det har jag och Albin lagat och ätit middag, hittade på nåt nytt med strimlad kycklingfile och lite olika grejer i, creme fraiche, salsasås, sambal oelek, vitlök och curry. Ris till det. Blev smarrigt :)
Sen har vi städat och fixat Bysses bur. Härligt!

Nu är det tv-dags en stund, "kniven mot strupen". Myselipyseli-kväll! <3

Ha det najs!

Justja, lite kloka ord är alltid bra ;)

"You are never given a wish without also being given the power to make it come true."

-- Richard Bach

:)

Ah, det känns riktigt najs nu! :D Ikväll har jag varit på första värdutbildningen på Friskis&Svettis. Vi var ca 10-12 st som lärde oss massa nyttigt och intressant. Det ska bli kul att köra igång sen i slutet av augusti! Jag kommer att vara värd i receptionen en gång i veckan, ca 3 timmar. Kul att engagera sig och lära sig mer, samt träffa massa glada människor :)

Så mycket skojigt på en gång! Inget känns jobbigt eller betungande, bara givande och roligt. Visst, jag har inte haft lika mycket klasser som vanligt de senaste veckorna, men ändå har en del kunder hört av sig själva. Skönt när det flyter på! :) Snart är det enklare att lägga mer tid på MK igen, då jag inte jobbar heltid på mosters jobb.

Sådärja! Ha en härlig tisdagkväll!
Jag avslutar dagen med lite kloka ord :)

"The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams."

-- Oprah Winfrey

Tisdag!

Okej, okej. GIF låg inte tvåa i allsvenskan särskilt länge, men än är det många matcher kvar! :)

Idag är det tisdag och jag sitter och käkar upp min frulle. Ska snart ta en promenad till jobbet i solskenet. Efter det blir det värdutbildning på Friskis. :) Däremellan tänkte jag fixa lite inför hudvårdsklassen som är på fredag och förbereda inför morgondagens leveranser. Full fart nu, underbart! :)

Ha en härlig tisdag!

RSS 2.0