"The Secret"

Har börjat läsa "The Secret" som jag fick av mamma när jag fyllde år. Den är gryyyyym!! Började läsa den i förrgår och har bara kommit en femtedel, men är redan fast! Jag har även bevisat för mig själv att "hemligheten" som beskrivs i boken fungerar. ;)
Einstein, Platon, Beethoven, Edison, Shakespere och Newton och flera visste om hemligheten! Och tillämpade den. Om du vill få ut mer av ditt liv, bli rikare, lyckligare, bättre hälsa med mera, så bör du läsa "The Secret" eller se filmen! Det bästa av allt är att den är vetenskapligt baserad! Love it! Då vågar jag verkligen lita på det. Det handlar om att dina tankar styr din framtid och hur vi kan tänka annorlunda för att få det vi vill ha. Det innebär oxå att om vi fokuserar fel så får vi det vi inte alls vill ha. Till exempel: om du vill hitta den rätte måste du tänka att du kommer hitta den och hur bra det kommer kännas. Tänker du på alla hinder och problem du kommer stöta på så kommer du aldrig hitta den rätte. Jag förklarar inte särskilt bra, läs boken eller se filmen för att förstå bättre. Jag kollade på ett klipp från youtube med de första 20 minuterna på filmen, det är typ så långt jag kommit i boken också! :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen och lägga mig och läsa tills Albin kryper ner. :)
Kom hem sent från utbildningen idag, men det gör inget. Har haft en toppen dag! Jag fick hålla i steg 2 på utbildningen idag, om enkla pärmsystem och grunder i en bra business. Haha, jag som är så strukturerad, NOT! Men det gick bra och blev mkt skratt, jag tror de fick med sig en hel del. :)

Godnatt!

Slutspurt!

Nu har jag mjölksyra 24/7! Lite panik oxå, men det hör till. Fick ett härligt motiverande sms nu på morgonen, från Lottis. Hon påminde mig lite om varför jag gör det här och vad jag vill få ut av det och att hon är helt övertygad om att jag kommer klara det. Helt sjukt hur tankarna kan påverka en så mycket. När jag fokuserar på framtiden, att kunna vara hemmamamma och samtidigt göra karriär, att ha förmånen att bestämma över min egen tid, då känns allt så himla enkelt, det bara flyter på. Men kommer det nåt hinder på vägen så blir allt så jobbigt, jag har en bit kvar att lära när det kommer till att inte ta allt så personligt, det är bara att fortsätta. :)
Det var lite pep-talk till mig själv. :)

Nu dricker jag lite kaffe, svarar på mail och ska snart borsta tänderna och dra till bussen.
Lär mata ormarna i veckan, de höll på att käka upp varandra i söndags, inte kul att se. Det är förmodligen för att det börjar bli vår, det är mkt ljusare och varmare. De känner av det och blir mycket mer aktiva. Ändå är det knappt dags för matning än. Får se om jag har 3 ormar kvar när jag kommer hem. Hehe.

Ha en najs dag!
 Måndag!

Helgen = toppen och kanon!
Idag = jobb och utbildning
Just nu = lunch, snart fortsätta jobba.

Ormarna försökte äta upp varandra igår! :O Det var inte trevligt... Svärföräldrarna träffades över middag igår, det var trevligt. :)

Deadline till sista mars, full fart! Panik? Jo, lite grann. Men det är som det ska vara, bara att köra på! :)

BAJ!
RSS 2.0