Nytt vrålåk beställt ☺️

Förra veckan mailade jag tre hemsidor i Holland och jämförde priser och leveranstider på en ny vagn. Fastnade för Babymax.nl denna gång som även hade svarta limited edition suffletterna 👍😍 
Beställde igår och väntar nu på bekräftelse, sen tar det ca en månad innan leveransen kommer hit men det är det värt. Bara vagnen blev ca 4000 kr billigare än om vi köpt den här i Sverige! Visserligen frakt på 50 euro men sparar ändå in en rejäl slant på att beställa därifrån. Samma internationella garanti som om vi köpt den härifrån, eftersom bugaboo är från Holland. 
När vi köpte buffalon så köpte vi också från Holland, då från babyplus.nl som hade väldigt bra service och höll det de lovade. Den kändes något proffsigare än Babymax, men Babymax hade bättre pris denna gång och snabbare service. 

Så nu är det bara att vänta in den nya vagnen. Kommer börja köra den som enkelvagn redan i slutet av sommaren och låta buffalon vila till nästa ägare tar över :) Ha det najs! 
Ines
2015-06-17 @ 13:55:22
URL: http://ines.spotlife.se

tänkte också beställa därifrån, får man något spårningsnummer ?? :) hur säkert tror du det är att beställa där ifrån? :)

Svar: Japp, när de skickar den får man ett spårningsnummer. Den vagnen vi har nu beställde vi också från Holland men från en annan sida, babyplus.nl, allt gick bra och det är samma internationella garanti som om man köpt i Sverige. Denna gång erbjöd Babymax ett bättre pris än babyplus så det återstår att se hur det går :)
Linda

Ines
2015-07-20 @ 18:12:47
URL: http://ines.spotlife.se

Hur har det gått med vagnen ? :) väntar också på vagn. Men dock hört långa förseningar från andra som beställt långt innan mig. Har du vart i kontakt med babymax?

Svar: har inte fått den än, har gått en vecka längre än vad de utlovat nu så får se när den kommer. vi är ute i god tid och beredda på förseningar, 4 veckor lät lite för bra :) har inte kontaktat de än, antar att de väntar på leveransen från Bugaboo fortfarande. Håller tummarna! :)
Linda

Gabriella
2016-02-03 @ 14:04:11

Hej! Hur gick det med att beställa från BabyMax. Ska nämligen med göra det. Dök det upp några oväntade avgifter när du betalade? Har det varit några fel på vagnen? / Gabriella

Svar: Hej! ja tillslut så kom den, efter tre månader och mycket tjat och löften om att "den skickas nästa vecka". Såhär i efterhand ångrar jag att jag inte beställde från babyplus som jag beställde en Buffalo från. Men har hört att andra sluppit krångel från babymax så får hoppas att det bara var en period som de krånglade. :) Lycka till! :)
Linda
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0