Lilla sprattlis 😍

Vem är du, lilla sprattel-plutt i magen? 
Mitt i vecka 23 nu och mini lever om, mest på morgnarna och kvällarna. Min rygg är fortfarande paj men jag kör på med mina övningar. Önskar jag hann komma iväg till gymmet mer så jag kan få igång rörelsen och cirkulationen bättre i hela kroppen. Visserligen blir det mycket vardagsmotion här hemma med Lovis och en sväng ut med vagnen i princip varje dag. 

I helgen jobbade jag men längtade hem efter min lilla familj jättemycket! Kändes jobbigt att åka till jobbet när jag så gärna bara ville vara hemma med Albin och Lovis. Vi går om varandra med jobb och när vi väl är hemma tillsammans så är det bara en liten stund innan Lovis går och lägger sig. Ser fram emot dagarna under sommaren då vi båda är lediga eller har semester och kan hitta på saker tillsammans. I helgen som var åkte Albin och Lovis till farmor och farfar på lördagen. De var ute och grejade i trädgården hos de nästan hela dagen och jag fick lite bilder skickade till mig under dagen. Jag hade så gärna velat vara med de!
Visst, det gick bra att jobba och det är skönt att komma iväg en sväng och jobba in lite pengar för att dryga ut föräldrapenningen, men tiden med mina kära är värd så mycket mer. 
Men jag håller ut lite till! Snart kommer mina helger vara lediga igen och då ska vi njuta vi tre! ☺️ 

Snart är det midsommar så imorn ska jag putsa fönstrena och handla lite inför midsommar. :) dags att krypa ner snart så jag orkar upp med skruttan tidigt imorn :P hon väcker mig väl med att snacka med sina gosedjur och skratta åt mig när jag sover. Tokfia ❤️

Ha det fint! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0